Best gelezen boeken 2013

Wat is er relaxter dan een heerlijk goed boek te lezen waar je jezelf helemaal in kunt leven?  Als je een boek gaat lezen is het aangenaam dat je een goed boek leest. Anders raak je er snel uit en sla je hem sneller dicht. Tegenwoordig zijn er zoveel boeken dat de keuze steeds moeilijker wordt. In dit artikelen vind je een top 10 van best gelezen boeken op het moment. Deze top 10 maakt het kiezen van een boek een stuk makkelijker. De top 10 is gebaseerd op de meest verkochte Boeken op het moment 2013. Vrijwel alle boeken komen ook terug in het lijstje met best gelezen boeken van het jaar 2013.

Top 10 best gelezen boeken 2013

Hieronder staat de top 10 van de best gelezen boeken van 2018. Na het lezen van deze lijst ben je er zeker van dat je een goed boek kunt uitkiezen. Je kunt de boeken verkrijgen op sites zoals Bol.com of breng een bezoekje aan de bibliotheek of boekenwinkel bij je in de buurt:

1.Toen ik je zag- Lisa Hoes
2. Debet – Saskia Noort
3. Rudolph’s bakery – Rudolph van Veen
4. 50 tinten grijs, verschillende delen – E L James
5. Vechtlust – Fernando Ricksen
6.  En uit de bergen kwam de echo – Khaled Hosseini
7. De erfgenaam – John Grisham
8.  Stille zonde – Karin Slaughter
9. Bloedlijn – Corine Hartman
10. Een broze waarheid – John le Carre

In deze top 10 vind je verschillende boeken. Bijvoorbeeld “een broze waarheid” van John Le Carre. Dit was een populaire thriller van 2013. En Bloedlijn was het best verkochte Nederlands thriller boek van 2013. Elk boek in deze top 10 heeft goed reviews van lezers en recensenten. Kies dus lekker een boek uit de top 10 en ontspan jezelf met een heerlijke romance of een enge thriller.