Beste Boeken

Beste keto dieet boek

Het keto dieet is een populair dieet waarmee mensen wereldwijd snel en succesvol gewicht verliezen en het beste keto dieet boek kan je daarbij helpen. Keto staat voor ketogeen en omschrijft een heel streng koolhydraten-arm dieet. 

Door dagelijks maximaal 50 gram koolhydraten te eten, moedig je je lichaam aan om vet te verbranden in plaats van koolhydraten. Het is ideaal als je snel wat kilo’s kwijt wilt, bijvoorbeeld voordat je op vakantie gaat of als je gaat trouwen. 

Met dit artikel vind je ongetwijfeld het beste keto dieet boek voor jou, gepresenteerd in de vorm van handige lijstjes met de huidige top 10, de beste keto dieet boeken voor beginners, de beste keto dieet boeken met weekmenu’s en het beste keto dieet boek voor vegetariërs.

De huidige beste keto dieet boek top 10

Welke boeken worden op dit moment wereldwijd gelezen door mensen die het keto dieet volgen? In dit lijstje vind je de huidige ketodieet boek top 10.


Wat is het beste keto voor beginners boek?

Ben je nog niet erg bekend met het keto dieet, dan heb je een boek nodig dat je exact uitlegt wat het dieet is, wat het met je lichaam doet en hoe je het succesvol implementeert in je leven. 

Recepten en weekmenu’s zijn dan ook erg handig, omdat je alles nog moet leren. We geven je hier drie keuzes, voor wat volgens ons het beste keto voor beginners boek is.

1. Het complete keto-dieet kookboek – Jane Faerber

Jane Faerber’s Het complete keto-dieet kookboek is de bijbel van dit onderwerp. Het vertelt je hoe het dieet werkt, hoe je het beste omschakelt en waarom het keto dieet ook voordelen heeft voor je gezondheid.

Met dit keto dieet boek verlies je namelijk niet alleen gewicht, maar verbeter je je spijsvertering en stabiliseert je suikerspiegel ook. Daarbij krijg je 60 recepten die eenvoudig te bereiden zijn en die ook goed smaken.

2. Het keto-dieet – Martina Slajerova

Ook dit boek is een uitstekend ketodieet boek voor beginners. Het keto-dieet begint met een uitgebreide omschrijving over de basisprincipes van het dieet en over at je wel en niet mag eten. Vervolgens zijn er maar liefst 150 recepten die je gebruikt als je het dieet gaat volgen.

Martina Slajerova is zelf de schrijfster en oprichter van het KetoDiet-blog, dus ze weet waar ze het over heeft.

€15,00
Op voorraad
Bol.com

3. Keto dieet voor dummies – Rami Abrams en Vicky Abrams

Het Keto dieet voor dummies boek van Rami Abrams en Vicky Abrams is specifiek gericht op mensen die niets van dit dieet afweten. Het is een dik boek boordevol informatie over het dieet en met lekkere recepten waarmee je dit dieet succesvol aftrapt.

Rami en Vicky Adams zijn bekend van hun keto app Total Keto Diet en Tastaholics.com, een succesvol lifestyle blog over koolhydraatarm leven.

Het beste keto weekmenu boek

Iedereen die het keto dieet besluit te gaan volgen of volgt heeft inspiratie nodig. Koken zonder koolhydraten is een volledig nieuw manier van eten voorbereiden en dat kan soms lastig zijn om te introduceren en te handhaven. 

Daarbij zijn er mogelijk andere mensen in je huishouden die ook graag lekker eten, ook al volgen ze het dieet niet. Een goede planning is dan essentieel en daarom is een goed keto weekmenu boek erg handig. Hier vind je drie opties voor het beste keto dieet boek met weekmenu’s.

1. 50 dagen keto challenge – Niels Bosman

In zijn boek 50 dagen keto challenge geeft Niels Bosman je 7 weekmenu’s waarmee je 50 dagen van een gezonde keto maaltijd bent voorzien. Dit boek bevat een 50 dagen plan waarmee je gemakkelijk afvalt. Je krijgt alle instructies aangereikt, inclusief recepten en een menu voor elke week. Het enige wat jij dan nog moet doen is deze instructies opvolgen.

2. Keto-dieet, het 4-wekenplan – Jane Faerber

Jane Faerber heeft een aantal goede boeken over het keto uitgebracht en Keto-dieet, het 4-wekenplan is een uitstekend keto weekmenu boek. Je krijgt alles wat je nodig hebt om dit dieet 28 dagen vol te houden en zo gewicht te verliezen. 

In totaal zijn er meer dan 75 recepten. Faerber onderhoudt een populair blog en is dieetconsulente, gespecialiseerd in koolhydraatarme diëten.

3. Het keto-dieet compleet – Amy Ramos

Een beste keto dieet boek voor beginners is Het keto-dieet compleet van Amy Ramos. Het is een internationale bestseller, specifiek samengesteld voor iedereen die met dit dieet wil starten. 

Van alle boeken over het keto dieet is dit mogelijk het meest complete boek, want het bevat duidelijke instructies en achtergrondinformatie, het heeft gemakkelijke recepten. De reden om hem in dit lijstje te plaatsen, is het handige 14 dagen maaltijdplan.

Het beste keto dieet boek voor vegetariërs

Met het keto dieet haal je koolhydraten uit je voedsel. Dat betekent dat je voornamelijk vlees en groenten eet. Maar wat als je vegetariër bent? In dat geval heb je een keto vegetarisch boek nodig, met de lekkerste koolhydraatarme recepten voor iedereen die geen vlees eet. 

Deze boeken zijn lastig te vinden, omdat je dan niet alleen meer koolhydraatarm, maar ook vleesloos moet eten. Hier vind je informatie over wat wij het beste keto dieet boek voor vegetariërs vinden.

Complete guide to the keto vegan diet – Dr. Emma Tyler

Emma Tyler omschrijft in haar Complete guide to the keto vegan diet hoe je veganistisch kan zijn en tegelijkertijd ketogeen kunt eten. Het is gericht op beginners en heeft een handig weekplan om je dieet mee te starten. Daarbij geeft ze informatie over wat je wel en niet mag eten, over hoe je boodschappen doet en over sporten terwijl je het dieet volgt.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste keto recepten boek?

Ben jij op zoek naar het beste keto kookboek, dan kun je de onderstaande boeken overwegen:

Wat is het beste LCHF kookboek?

LCHF staat voor Low Carb High Fat. Het is een dieet dat veel aan mensen met diabetes wordt aangeraden, omdat het de bloedsuikerspiegel reguleert. Het keto dieet is een LCHF-dieet, dus alles wat je hier gelezen hebt over het beste keto dieet boek geldt ook voor LCHF-diëten.

Zoek je een goed LCHF kookboek, bekijk dan het bovenstaande lijstje met de beste keto recepten boeken.

Waar kan ik mijn keto boek kopen?

Heb jij het best keto dieet boek gevonden voor jou? Dan kun je dat keto boek het beste online kopen, bijvoorbeeld bij bol.com of Amazon. In dit artikel vind je van alle behandelde boeken directe links naar pagina’s om ze aan te schaffen. Gemakkelijker kan het niet.

Heb jij nog aanvullingen op onze top 10 keto dieet boeken? Laat het weten via de comments.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email