Ebooks Downloaden via Torrentsite

We krijgen weleens vragen over het downloaden van ebooks via torrent sites. Dit zijn sites waar mensen bestanden, zoal ebooks, met elkaar kunnen delen. De ene partij upload een bestand op de torrentsite en de andere partij download het bestand. Hoewel er ook legale bestanden op torrentsites staan end en deze websites dus niet per definitie illegaal zijn, wordt er ook veel illegalle content geplaatst. Een aantal dingen zijn belangrijk wanneer je ervoor kiest om een torrentsite te gebruiken.

Privacy via VPN

VPN staat voor “Virtual Private Network”. Dit betekent kort gezegd dat je op anoniem op internet kunt surfen. Wanneer je normaal gebruik maakt van het internet doe je dit met je eigen zogenaamde IP adres. Je kunt dit zien als een soort telefoonnummer. Wanneer je iemand niet anoniem belt kan de andere beller zien met welk nummer er wordt gebeld. Ditzelfde geldt voor een IP adres. Er kan achterhaald worden vanaf welk plek een website wordt benaderd.

Torrentsite via VPN

Wanneer je gebruik maakt van een VPN om bijvoorbeeld een torrentsite te benaderen, maakt jou IP adres geen verbinding met de torrentsite. Jijzelf maakt verbinding met de server van de VPN provider en het IP adres van de VPN provider benadert de torrentsite. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat het lijkt also je vanuit Canada een website benadert terwijl je eigenlijk in Nederland bent. Sommige mensen gebruiken VPN ook om bijvoorbeeld series op Netflix te kunnen kijken die alleen in een bepaald land beschikbaar zijn.

Als je meer wilt weten over VPN en een overzicht wilt hebben met betrouwbare aanbieder, verwijzen we je door naar een echte VPN Expert.

Waar is een VPN nog meer Goed Voor?

Een VPN gebruiken om te surfen op internet is sowieso geen slecht idee. Tegenwoordig staat onze privacy hevig onder druk. Bedrijven slaan allerlei gegevens van ons op. De algemene voorwaarden zijn vaak dusdanig langdradig dat we ze niet allemaal door willen nemen. Daarnaast willen we ook graag gebruik maken van de service. Anoniem surfen op het internet voorkomt een hoop gedoe. Naast je virus software is de vpn ook een erste bescherming tegen hackers. Dit komt doordat de verbinding ook nog eens versleuteld is ( ingewikkeld verhaal, maar komt neer op een soort codetaal). Ook overheden willen nog weleens mee spieken op allerlei websites. Wij weten niet of al deze overheden allemaal even netjes zijn en jouw gegevens alleen voor goede doeleinden gebruiken.

Je kunt een degelijke VPN verbinding al krijgen vanaf een aantal euro per maand. Houd er rekening mee dat goedkoop vaak duurkoop is. Er zijn zelfs een aantal gratis aanbieders. Deze zijn over het algemeen dan tergend langzaam en hebben een data limiet. Dit wil zeggen dat je per dag maximaal voor bijvoorbeeld 500 MB kan surfen. Met andere woorden, de helft van een film kijken op Netflix en je data is op. Goede betaalde services zijn snel, veilig en hebben onbeperkt data.

Welke Torrentsite?

Naast een privé verbinding is het ook belangrijk om een goede virusscanner te hebben. Er worden namelijk ook weleens virussen geplaatst in torrents waardoor je in de problemen kan raken. Om deze reden raden en vanwege de grote hoeveelheid aan illegale torrentsites kunnen wij deze ook niet aanbevelen. Mocht je toch heel graag gebruik willen maken van een torrent site om her en der een legaal ebook te downloaden of te delen met anderen, dan raden we aan om een aanbieder uit het volgende torrent overzicht te kiezen.

Volop Boekenvoordeel op de Boeken Top 10 Literatuur

Boekenvoordeel hoeft niet altijd over aanbiedingen te gaan. Je zou kunnen stellen, wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een boek uit de boeken Top 10 literatuur, dat de voordeligste prijs beschikbaar ook een boekenvoordeel is. Op onze site zullen we ons in eerste instantie richten op de Top 10 literatuur boeken. We proberen daarnaast altijd de laagste prijs te vinden. Dit kan dus soms komen door een aanbieding. Soms komt het simpelweg doordat er geen aanbiedingen zijn, maar ook geen lagere prijzen. Klik op de knop hieronder voor het actuele top 10 overzicht.

Literatuur Top 10

Boekenvoordeel Boeken Top 10 Literatuur van dit moment

Wat Stond in 2018 zoal in de Literatuur Top 10?

De meeste literatuur boeken die de Top 10 halen zijn Engelse Boeken. Natuurlijk zijn er vertalingen van deze Engelse Boeken, maar de oorspronkelijke literatuur is in het Engels geschreven. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Mythos van Stephen Fry of Homo Deus van Yuval Noah Harari. Nederlandse auteurs die in de Top 10 hebben gestaan zijn Paulien Cornelisse en Josephine Rombouts. Natuurlijk ook “Wees Onzichtbaar” van Murat Isik en Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer.

Vreemde eend in de bijt is toch wel “Pessimisme kun je Leren” Dit boek bevat namelijk een selectie van versjes. ook de titel Pessimisme kun je Leren is erg interessant. Lucinda Riley is het vermelden waard omdat Lucinda Riley met meerdere romans in de Top 10 heeft gestaan. Leuk om te vermelden is misschien wel dat het Beste Literatuur genre vooral erg populair is bij de “Young Adult” categorie. Al deze boeken kun je eventueel ook direct bestellen via bijvoorbeeld bol.com

Beste Literatuur in één Zin

Murat Isik met Wees Onzichtbaar; Leven van een Turkse jongen die opgroeit in de Bijlmer.
Yuval Noah Harari met Homo Deus; hoe zal de mens verder evolueren?
Ilja Leonard Pfeijffer met Grand Hotel Europa; liefde en reizen
Paulien Cornelisse met Taal voor de leuk; says it all… Taal voor de leuk
Stephen Fry met Mythos; Hervertelling van de Griekse Mythen, stond lang op nummer één
Josephine Rombouts met Cliffrock Castle; Downton Abbey in het echt.

Boekenvoordeel en Exclusieve Aanbiedingen

Zoals al eerder uitgelegd, hebben we niet altijd aanbiedingen. Wanneer je echt op zoek bent naar exclusieve aanbiedingen voor bijvoorbeeld boeken en muziek, verwijzen we je door naar boekenvoordeel aanbiedingen. Dit kan er wel voor zorgen dat je niet de meest recente boeken te zien krijgt. Boeken en Muziek in de aanbieding gaan vaak uit het assortiment. Ook aanbiedingen voor dit genre dat specifiek geliefd is onder de Young Adult. Klik hier voor exclusieve aanbiedingen.

In de Albert Cuypstraat vindt je boekenvoordeel in Amsterdam. Natuurlijk zijn er meerdere winkels in Nederland, zoals de winkel boekenvoordeel op het Buikslotermeerplein. Dit lijkt een klein boekwinkeltje, maar deze heeft honderden boeken. Hier vindt je de openingstijden boekenvoordeel op het Buikslotermeerplein. Je kunt ook direct bestellen via de website. In de Albert Cuypstraat op de markt vindt je echter erg veel aanbiedingen. Met name de laatste zondag in de maand. Je vindt hier ook tweede hands boeken.

De openingstijden boekenvoordeel op de Albert Cuypstraat is zeven dagen per week van 09:00 uur in de ochtend tot 16:30 in de middag. Kortom volop boekenvoordeel in Amsterdam. De meeste boekenvoordeel aanbiedingen op de laatste zondag van de maand, maar dus niet per se in alle winkels in Nederland.

Algemene Voorwaarden en Veelgestelde Vragen

Indien je verder gaat op onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Het gebruik van cookies is er om je van een optimale website ervaring te voorzien. Overige Algemene Voorwaarden vindt je op de pagina “Over Ons“. Hier vindt je ook veelgestelde vragen.

Tiptoi Boeken en Speelgoed

Speciale Aandacht gaat vandaag uit naar Tip Toi Boeken en Speelgoed. Tip Toi heeft een fantastische manier om spelen en leren te combineren. Zo zijn er naast de boeken ook de Tiptoi pen. Wanneer kinderen met de pen het plaatje in een boek aanraken horen ze de geluiden die hierbij horen.

 

De Tiptoi Boeken

Er zijn verschillende Tiptoi boeken om uit te leren. Zo is er bijvoorbeeld het beginnersboek over dieren op de boerderij, maar ook de Tiptoi wereldatlas om te leren over de verschillende plekken op de wereld. Ook is er een boek waarmee u kinderen op een zeer interactieve manier Engels kunnen leren of de eerste letters van het alfabet. Alle ouders zijn razend enthousiast over de boeken en zo goed als alle Tiptoi producten, zoals bijvoorbeeld de Tiptoi pen, krijgen uitstekende beoordelingen. Voor een overzicht van alle Tiptoi boeken klikt u op de knop hieronder.

Tiptoi Boeken

 

Tiptoi Pen

De Tiptoi pen is volgens Ravensburger, de makers van Tiptoi, geen pen maar een stift. Dat geheel terzijde, is de Pen hier te krijgen. Er is eigenlijk weinig te vertellen over de pen of stift. Er is er slechts 1 en deze zijn niet goedkoop. Wanneer u een starters set aanschaft, zit de pen erbij. Wanneer u meerder kinderen heeft en de kinderen tegelijkertijd met de boeken en pennen willen spelen, kan het handig zijn om een extra pen aan te schaffen.

Tiptoi Boeken en Pen

Overige Tiptoi Producten

Naast de boeken en de pen heeft Tiptoi nog een aantal ander leuke producten, zoals bijvoorbeeld de Tiptoi Dino of de Tiptoi Globe. De wereldbol is een nog leukere manier van nieuwe landen leren kennen. Zo leren kinderen ook direct dat de aarde rond is. De Tiptoi Dino is eigenlijk ook gewoon een boek, maar dan specifiek gericht op Dinosauriërs. Deze is natuurlijk vooral erg populair bij de jongens.

Verder zijn er nog Tiptoi dieren, rekenen en de Tiptoi puzzel. Alle overige producten zoals ook “mijn lichaam” en “de wereld van muziek” vindt u hier.  U treft hier overigens ook vaak de allerbeste prijs en niet zelden een goede Tiptoi aanbieding.

Persoonlijk vinden wij dit speelgoed van Ravensburger een van de beste keuzes voor een kind. Het blijft lang plezierig, er zijn uitbreidingen en wat is er nou beter dan spelen en leren tegelijk? Wij wensen u en uw kinderen alvast veel plezier met dit fantastische product. Klik hier als u interesse heeft in traditionelere leesboeken voor kinderen.

Avi Start Boeken

Naast de producten van Tiptoi zijn ook de AVI Start boeken erg in trek. Deze boeken zijn echt bedoeld voor de beginnende lezer. Deze zijn in ons land vaak ook erg jong, dus de onderwerpen zijn hier ook uitermate goed op aangepast. AVI start boeken zijn er in verschillende leeftijdscategorie. Deze zijn niet alleen ingedeeld op niveau van lezen, maar ook op onderwerp van het verhaal. Ben je benieuwd naar de 10 best beoordeelde AVI Start boeken?

Rijmmachine en Rijmwoordenboek

De meeste mensen denken er weleens over na, een gedicht maken. Sommige van hen zullen ook daadwerkelijk een gedicht produceren. Met name in de maand december neemt het aantal dichters en “wannabe” dichters aanzienlijk toe. Voor hen die net beginnen of voor hen die wat hulp nodig hebben en voor hen die te lui zijn, bestaat er zoiets als een rijmmachine of een rijmwoordenboek.

Rijmwoordenboek

Rijmwoordenboek Gebruiken

Als je het leuk vindt om een rijmwoordenboek in huis te hebben of wanneer je liever een boek gebruikt in plaats van de computer om je te helpen dichten, kan je hierboven een keuze maken. Wij hebben alvast een selectie gemaakt uit de beste Nederlandse rijmwoordenboeken die beschikbaar zijn. Je kan de boeken ook direct via bol.com aanschaffen indien gewenst. Wanneer je toevallig aan het dichten bent voor Sinterklaas en ook geïnteresseerd bent in Sinterklaas liedjes, klik dan hier. Klik hier wanneer je interesse hebt in leuke kinderboeken als sinterklaas cadeau.

De Betere Rijmmachine van van Dale

 

 

Online Rijmmachine

Wanneer je in plaats van een boek liever online hulp gebruikt, is de rijmmachine ideaal voor jou. Wanneer je ook maar een klein beetje met een muis en toetsenbord om kan gaan of natuurlijk met een smartphone of tablet, is deze methode een stuk efficiënter. Daarnaast is deze methode ook nog eens helemaal gratis. Je hoeft een boek niet door te bladeren maar typt gewoon het woord dat je wilt rijmen. De rijmmachine geeft je suggesties voor woorden om te rijmen.  Maar er is nog een derde optie. Mocht je voor optie twee willen gaan,  klik dan op afbeelding hierboven om naar een van de betere online rijmmachines te gaan.

Optie 3: Besteed het Goedkoop Uit

Bovengenoemde opties blijven natuurlijk hulpmiddelen. Om tot een goed gedicht te komen zal je nog steeds behoorlijk wat tijd moeten investeren in het maken van het gedicht. Je zal je hersens moeten laten kraken. Daarnaast zal je ook een behoorlijk woordenschat moeten hebben. Het rijmwoordenboek en het de rijmmachine helpen je met rijmen, maar vertellen je niet direct wat de betekenis van het woord is waar je mee rijmt. 

Wat als je het werk voor je laat doen? Ja, het kost je 5 euro en nee het kost je geen moeite. Je zult versteld staan van de kwaliteit gedichten die je kunt krijgen voor slechts 5 euro. Nadat je je hebt aangemeld, zoek je simpelweg op gedicht. Mensen die als hobby dichten of zelfs dichter zijn van beroep bieden hun services voor dit zeer lage tarief aan. Wil je weten waar? Klik dan hier en meld je aan via facebook of email. Je vindt hier al dichters voor 5 euro en kan ook allerlei andere klusjes laten doen. Ook kan je hier eventueel je gedicht in een andere taal laten schrijven. Je kunt al je wensen doorgeven en de dichter gaat ermee aan de slag. Als je je via bovenstaande link aanmeldt, krijg je bovendien 20% korting op je eerste order.

Onze Eigen Voorkeur

Zelf maken wij regelmatig gebruik van experts. Soms omdat dit tijd scheelt en soms omdat de experts het simpelweg beter kunnen dan wij. We weten natuurlijk niet of jij 5 euro over hebt voor een gedicht, maar wij zeker wel. Hoewel het enerzijds een beetje voelt als vals spelen, kiezen we er toch voor om een ander te laten doen waar hij of zij goed in is. In 2018 hebben we nog prachtige gedichten laten schrijven waar ons gevoel voor onze naasten mooi in woorden wordt uitgedrukt.

 

Rugtassen en Backpacks

Om je boeken mee te kunnen nemen naar bijvoorbeeld school of studie, heb je vaak een rugtas nodig. Omdat wij graag met je meedenken hebben we een overzicht gemaakt van de tien beste rugzakken van dit moment. Daarnaast hebben we een overzicht geplaatst van backpacks voor het geval je samen met je boeken of e-reader op reis gaat.

De Rugzakken Top 10

 De Backpack top 10

Boeken over Soorten Koffiebonen

Koffie is al jaren en dag een zeer populaire warme drank. Toch maakt de drank een behoorlijk evolutie mee in onze samenleving. In de jaren 30 was je helemaal hip als je suiker in je koffie dronk. Suiker was toen nog erg duur. Inmiddels weten we dat geraffineerde suiker ongezond is en ben je hipper als je je koffie zwart drinkt. Er is steeds meer vraag naar een goed kwaliteit koffieboon thuis. Welke soorten koffiebonen zijn er en welke soorten koffie hebben we tegenwoordig thuis?  Op deze pagina vindt je beknopte informatie over verschillende soorten koffie, mocht je meer willen weten, klik dan op de link hieronder. Er zijn meer dan 1000 boeken geschreven over Koffie Soorten en Koffie bonen.

Klik Hier voor Boeken over Koffie Soorten

Klik op de koffiebonen voor de recente soorten Koffiebonen Top 10

Soorten Koffiebonen Boeken

Soorten Koffiebonen

Er zijn tal van verschillen in Koffiebonen. Dit heeft onder andere te maken met de groeitijd van de bonen, de locatie waar de bonen groeien en bijvoorbeeld de brandtijd. Deze zorgen voor verschil in smaak en voor verschillende soorten koffie. Eigenlijk zijn er slechts twee soorten koffie planten; de Robusta en de Arabica.

Over het algemeen komt de meest koffie van de Arabica plant. Deze bonen zijn gemiddeld zo’n 30% duurder dan die van de Robusta. De voorkeur van de smaak is in het geval van koffie vaak belangrijker dan de lagere prijs. De meeste van deze Arabica koffiebonen komen uit Brazilië. De Arabica plant groeit beter op grotere hoogte (het liefst boven de 1000 meter zeeniveau) de Robusta groeit ook goed op zeeniveau. De extra moeite die het kost om de Arabica te telen en oogsten verklaart gedeeltelijk ook het verschil in prijs. De echte moeilijkheid van de Arabica boon is echter dat de plant een stuk vatbaarder is voor planten ziektes.

Wat smaak betreft is de Robusta boon vaak bitterder dan de Arabica. De Robusta boon heeft ook meer cafeïne dan de Arabica. Je herkent de Arabica boon aan een lichtbruine kleur. De Robusta is veel donkerder. Een Robusta wordt eigenlijk nooit alleen gebruikt om koffie te maken, maar altijd met een Arabica gemixt.

 

Soorten Koffie en Apparaten

Inmiddels zijn er veel verschillende soorten koffie op de markt. Lange tijd waren we gewend om een apparaat te laten druppelen op gemalen koffie in een filterzakje. Dit noemen we filter koffie. Deze koffie is erg uit de mode. De eerste stap naar een nieuwe vorm van koffie maken werd gemaakt door Philips toen zij in samenwerking met Douwe Egberts het Senseo apparaat op de markt brachten. Voor het Senseo apparaat gebruik je pads. Dit zijn eigenlijk een soort gesloten filterzakjes met reeds ingesloten gemalen koffie. Het grootste voordeel van de Senseo is vooral gebruiksgemak.

Je hoeft niet meer een hele pot koffie te zetten en de koffie is direct klaar. De smaak is over het algemeen niet heel anders dan die van filterkoffie. Als je van niet al te sterke koffie houdt, is een Senseo Apparaat een goede keuze voor jou. Klik Hier om te zien welke Senseo Apparaten er te koop zijn.

Nespresso deed de koffie wereld wederom veranderen door cups op de markt te brengen. Ook Nescafe sloot aan met Dolce Gusto. Apparaten met een mooi design sprongen uit de grond. Wat gebruiksgemak betreft lijken de apparaten hetzelfde als Senseo. Deze keer is de smaak een zeer belangrijke factor. Door de luchtdichte cups blijft de ingesloten koffie veel langer vers en blijven de geuren goed behouden.

Veel variatie in soorten koffiebonen en smaak en sterkte is mogelijk. Een ander voordeel is de druk waarmee het water het cupje in wordt geperst waardoor je nog meer smaak uit de koffie haalt. De prijs van de aluminium cups is wel een stuk hoger dan Senseo alsmede de prijs voor de Koffie Apparaten. Ook is er nogal wat kritiek op de impact van de aluminium cups op het milieu. Klik Hier voor een overzicht van Nespresso Apparaten en Koffiecupmachines

Soorten Koffie Jura Koffie

Jura Koffie Apparaat Espresso Volautomatisch

Met name Jura is eigenlijk de verantwoordelijke voor de verandering waar we nu een beetje inzitten. Steeds meer mensen zijn bereid om nog iets meer geld uit te geven voor een lekkere kop koffie. Zij verruilen hun Nespresso Apparaat voor een Volautomatisch Koffieapparaat of Espresso Machine. Zelf lezen wij onze boeken in de ochtend of na het eten graag met een kopje koffie. Wij zijn dan ook erg fan van deze apparaten. De volautomatische espresso machine wordt gevuld met bonen.

Het apparaat is overigens voor veel soorten koffiebonen geschikt. Deze bonen worden vers gemaald en met hoge druk wordt het water door de maling geperst voor wat ons betreft de beste kop koffie die je thuis kunt maken. De apparaten zijn niet goedkoop en vereisen ook wel enig onderhoud. Goed schoonmaken is belangrijk voor de hygiëne en de levensduur van het apparaat. Het Jura Koffie apparaat is wat ons betreft de beste espresso machine op de markt. Ook met de Saeco espresso machines hebben we goede ervaringen.

Klik hier voor de top 10 Espresso Machines

Varianten Espresso Machines

Binnen de Espresso Machines zijn ook nog een aantal varianten. Zo zijn er naast de volautomatische machines ook piston machines, waarbij je de maling zelf onder het apparaat moet klikken. Prijzen van espressomachines verschillen met name door de volgende punten:

 • Materiaal: Kunststof of Metaal
 • Waterdruk
 • Functies (bijvoorbeeld kopjes warmhouden)
 • Mogelijkheid om op leiding aan te sluiten
 • Instelbare water temperatuur
 • Mogelijkheid om verschillende soorten koffiebonen te malen en niet alleen gemalen koffie
Percolators

Een andere variant waar we erg fijn van zijn is een stuk goedkoper. Je moet alleen wel wat meer werk doen wanneer je een kop koffie zet. Dit is de percolator. Je dient eerst zelf met een elektrische maler de bonen vers te malen voor het beste resultaat. Vervolgens doe je de maling in de percolator met wat water en zet je deze op het vuur tot al het water door de maling is gestoomd. Super qua smaak, maar wel meer werk. Klik op deze link voor de beste percolators.

De Beste Espresso Kopjes Tip

Zelf zijn we nogal fan van zwarte koffie. Eigenlijk drinken we vaak een mix tussen Espresso en wat we in de volksmond een kopje koffie noemen. Dit wil zeggen dat we onze koffie uit espresso kopjes drinken, maar deze zo goed als tot de rand vullen. Sommige zouden het misschien eerder een Doppio (dubbele) Espresso noemen. Het hangt er maar net vanaf hoe sterk je het maakt. Mocht jezelf ook graag zwarte koffie drinken dan zijn goede espresso kopjes wat ons betreft een must. Deze maken de koffie ervaring nog veel fijner. Wat is belangrijk voor goede espresso kopjes:

 • de koffie moet lang warm blijven
 • de buitenkant van het kopje moet niet heet zijn

Zelf houden we niet van hele kleine kopjes met een oortje eraan. We vinden ze onhandig en willen gewoon lekker het kopje vasthouden en niet een oortje. Als je dan niet je handen wil branden, kom je eigenlijk maar op een soort espresso kopje uit en dat is die zoals op de afbeelding hieronder. De Koffie Glazen hebben een dubbele wand, fantastisch! Zelf hebben we altijd kopjes van het Deense merk Bodum. Deze kopjes voldoen aan alle eisen en kunnen ook nog eens tegen een stootje. Als je ook deze espresso kopjes wilt kopen, klik dan op de afbeelding hieronder.

 

 

Koffiebonen Luchtdicht Bewaren

Het is raadzaam om verschillende soorten koffiebonen luchtdicht te bewaren. Op deze manier behouden zij hun smaak en geur. Als je de zak gekochte koffiebonen hebt open gemaakt, kan je deze het beste overgooien in een afsluitbare luchtdichte container

 

 

 

 

 

 

Karin Slaughter Boeken

Karin Slaughter Boeken zijn zo’n beetje de meest populaire boeken om te lezen tijdens de vakantie. De Boeken worden vooral gelezen door vrouwen. Ze heeft al meerdere boeken geschreven en het ene boek is nog populairder dan het ander. Ze heeft een aantal series geschreven en er is soms wat verwarring met betrekking tot de Karin Slaughter volgorde. Deze verwarring zullen wij voor u wegnemen.

 

Karin Slaughter Boeken en Karin Slaughter Volgorde

Karin Slaughter Boeken: Verborgen

Het Boek Verborgen uit 2016 is tot dusver het meest populaire boek in Nederland. Het is meer verkocht dan welk ander boek van Karin dan ook.  Karin Slaughter Verborgen is ook het laatste boek in de Georgia Reeks van de Karin Slaughter Boeken. Naast de fantastisch spannende verhalen en manier van schrijven, is het “serie schrijven” van Slaughter een groot succes. Ze heeft meerdere series geschreven. Het verhaal eindigt niet met het boek. Fans wachten in spanning af tot het nieuwe boek weer verschijnt. Wil je het boek verborgen aanschaffen voor slechts 10 euro? Klik dan snel op deze link

De Juiste Volgorde

Wanneer je aan een serie wil beginnen van Karin Slaughter Boeken is het wel zo handig om bij het begin te beginnen. Allereerst zijn er een drietal reeksen. De Grant County Serie, de Atlanta serie en de Georgia Reeks waar Karin Slaughter Verborgen onderdeel van is.

De Juiste volgorde van de Grant County is als volgt:

 1. Nachtschade uit 2001
 2. Zoenoffer uit 2002
 3. Een lichte koude huivering uit 2003
 4. Onzichtbaar uit 2004
 5. Trouweloos uit 2005
 6. Onaantastbaar uit 2007

Dan hebben we de Atlanta Series. Deze bestaat slechts uit twee boeken:

 • Triptiek 2006
 • Versplinterd 2008

Tot slot hebben we de Georgia Serie boeken. Daarnaast heeft ze ook nog een aantal losse boeken geschreven. De Georgia serie is als volgt:

 • Genesis uit 2009
 • Verbroken uit 2010
 • Gevallen uit 2011
 • Genadeloos uit 2012
 • Stille zonde uit 2013
 • Verborgen uit 2016

Losse Boeken Slaughter

Op dit moment heeft Slaughter een aantal losse boeken  geschreven. In 2017 werd “Goede dochter” uitgebracht. Dit boek krijgt een rating van 4 out of 5. Over het algemeen een goede ratng, maar niet wat we van Slaughter gewend zijn. Dan gaan we gemiddeld toch wel richting de 4,5 ster. Het in 2018 uitgebrachte “Gespleten” krijgt slechts 3,5 out of 5 en haalt daarmee haar gemiddelde verder naar beneden. De boeken die onderdeel zijn van een serie lijken het aanzienlijk beter te doen dan de losse boeken. Het spreekt voor zich dat de Karin Slaughter volgorde van series niet geldt voor de losse boeken. Hier kunt u gerust beginnen met een boek geschreven in 2018.

Ook valt op dat de meest recente boeken van Slaughter de slechte gebruikers ervaringen kennen en ook de minst positieve recensies krijgen van critici.

Has Slaughter  lost her magic touch?

Wij hopen in ieder geval dat Slaughter inspiratie vindt voor een nieuwe serie aangezien we deze een stuk aantrekkelijker vinden om te lezen dan de losse boeken. Volgens ons ligt de kracht van Karin Slaughter dan ook echt in het schrijven van series.

Overige Thrillers en Spannende Boeken

Wilt u ook eens een spannend boek uit een andere reeks of van een andere auteur proberen? Vergeet dan niet te kijken in onze actuele top 10 van spannende boeken of thrillers.

 

Boeken Online Lezen op Internet

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om een boek te lezen. De meest bekende manier is om een gedrukt boek op papier te lezen. Inmiddels is ongeveer 65% van de gelezen boeken een e-book. Kijk hier voor de meest recente e-book top 10. Je kunt ook boeken online lezen op internet. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij Weblezen.

Boeken Online Lezen op het internet

De Voor en Nadelen van Boeken Online Lezen

Boeken lezen op internet heeft een aantal belangrijke voor-en nadelen. Deze zetten wij graag voor u op een rijtje zodat u wel overwogen beslissing kunt maken of dit iets voor u is. Laten voor de verandering eens beginnen met de nadelen.

Een van de belangrijkste nadelen van online boeken lezen is dat je dit doet via een apparaat dat vaak niet geschikt is om lange tijd naar te gluren. Je kunt hierbij denken aan een telefoon, een computerscherm of een tablet. Deze apparaten hebben de mogelijkheid om de felheid van het scherm aan te passen. Door de felheid te verminderen, worden de ogen minder snel moe. In werkelijkheid, zijn er weinig mensen die daadwerkelijkheid de brightness aanpassen voor het lezen van een boek online.

Een e-reader is dan een betere optie! Deze heeft dit namelijk automatisch ingesteld en heeft ook een blauwige toon. Dit is aangenaam voor de ogen. Mocht je toch graag online willen lezen, raden we een tablet aan. Deze heeft vaak een fijner formaat dan een smartphone. Voor een overzicht van gemakkelijk in te stellen tablets voor het lezen, klikt u op deze link. Een ander belangrijk nadeel voor ons is dat de keuze vaak redelijk beperkt is.

De Voordelen van Lezen op Internet

Het belangrijkste voordeel voor ons voor het lezen van boeken op internet is de mogelijkheid om grote introducties te lezen. Alvorens je besluit het boek aan te schaffen, kan je vaak behoorlijk grote delen van het boek lezen. Dit zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt maken voor de boek keuze. Daarnaast zijn online boeken altijd opgeslagen op het internet. Je hoeft zelf niets mee te nemen en de boeken zijn overal toegankelijk via een elektronisch apparaat. Het laatste belangrijke voordeel is dat de boeken vaak super goedkoop zijn.

Concluderend kunnen we stellen dat het lezen van boeken online niet onze voorkeur geniet. Wij zouden gaan voor een ebook en een e-reader als je graag digitaal wilt lezen. Heeft dit artikel jou overtuigd om een e-reader aan te schaffen? Kijk dan hier voor de beste e-readers van dit moment.

Waarom is boeken lezen goed voor een mens?

Vroeger was het lezen van een boek de beste manier om even te relaxen. Nu springen de meeste mensen liever voor de televisie of de computer. Dit zijn vooral jongeren die er niet aan moeten denken om een boek te lezen, maar soms toch worden gedwongen om voor school een boek te lezen en daarna een boekverslag te schrijven. Dit komt vooral omdat lezen meer energie kost dan televisie kijken. Op de televisie zie je alles al gebeuren en in een boek moet je jou verbeelding gebruiken. Is lezen goed voor je? Je verwacht het misschien niet maar boeken lezen is echt goed voor je!

Is Lezen Goed voor een Mens

Is lezen goed voor je?

Ja, lezen is goed voor je en je zou het eigenlijk als je de mogelijkheid hebt het zoveel mogelijk moeten doen. Als eerste verbreed je je woordenschat. Met lezen leer je nieuwe woorden en leer je over de zinsbouw. Dat is vooral een grote reden waarom scholen kinderen willen laten lezen. Ook leer je in een boek veel dingen, bijvoorbeeld over een ziekte of allerlei andere wetenswaardigheden. Denk aan het bekende boek ‘er komt een vrouw bij de dokter’ in dit boek leer je veel over de ziekte kanker. Ook een goed voorbeeld is een boek dat zich afspeelt in de geschiedenis. Het is spannend om te lezen en je leert onbewust meteen erg veel. Al hangt het natuurlijk wel af van het soort boe.

Nog iets waardoor lezen goed voor je is: je verbeelding. Kinderen die opgegroeid zijn met boeken en vroeger werden voorgelezen kunnen beter dingen voorstellen. Ook kun je vaak andere mensen beter begrijpen als bijvoorbeeld hetzelfde probleem eens is voorgekomen in het boek als bij de persoon. Door lezen leer je veel en krijg je veel kennis van dingen. En natuurlijk is het lezen van een boek een goede manier om lekker te ontspannen. Vaak kun je je helemaal inleven in een boek en ben je even weg van de echte wereld.

Conclusie
Waarom is boeken lezen goed voor een mens? Daar zijn genoeg redenen voor dus zet je televisie een keer uit en pak  lekker een boek!

Boeken voor vrouwen

Net zoals er speciale boeken zijn voor mannen en voor kinderen heb je ook speciale boeken voor vrouwen. Vrouwen houden vaak van romantische boeken, en mannen vaak meer van wat meer actie in een boek. Vrouwen nemen vaak meer tijd voor het zoeken naar een boek. Ze stellen meer eisen aan een boek dan de meeste mannen. Speciaal voor alle vrouwen die veel lezen is er een top 10 samengesteld van de meest verkochte en gelezen boeken op het moment. Deze boeken zijn goed voor uren lees plezier. Deze top 10 zorgt ervoor dat jij een goed boek kan scoren en zo weet je zeker dat je met een goed boek thuis komt. Een saai boek sla je meestal snel dicht en sla je nooit meer open.

Leuke boeken voor vrouwen en populaire boeken

De top 10 vrouwen boeken begin 2017
Deze top 10 laat zien welke vrouwen boeken op dit moment het meest verkocht en gelezen worden. Verschillende vrouwen hebben deze boeken beoordeeld. Zowel lezers als professionele recensenten. Voor iedere vrouw die van lezen houdt zit er wel een geschikt boek tussen. Deze boeken worden stuk voor stuk als leuke boeken voor vrouwen gezien. De boeken kun je online kopen bijvoorbeeld op Bol.com of in boeken winkels:

1. Toen ik je zag – Isa Hoes
2. Debet – Saskia Noort
3. Rudolph’s Bakery – Rudolph van Veen
4. Antiglamour – Carice van Houten & Halina Reijn
5. En uit de bergen kwam de echo – Khaled Hosseini
6. Het puttertje – Donna Tartt
7. Bespaar met Jamie – Jamie Oliver
8. Plenty – Yotam Ottolenghi
9. Morgen ben ik weer thuis – Simone van der Vlugt
10.  Hemelvaart – Judith Koelemeijer

Vrouwen Lezen Regelmatig een Boek

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de Nederlandse vrouwen regelmatig een boek leest. De grootste reden hiervan is om even te ontspannen van het drukke leven. Deze boeken top 10 bestaat uit typische vrouwenboeken waarin je helemaal verdiept kan raken en even niet meer aan het drukke gezin en werk leven denkt. Hoewel wij geen fan zijn van het benadrukken van gender stereotypen, blijkt uit statistieken dat de “gemiddelde”vrouw andere boeken leest dan de “gemiddelde” man. Natuurlijk betekent dit niet dat er echt zoiets bestaat als mannen en vrouwen boeken. Iedereen is wat ons betreft vrij om te lezen wat hij of zij leuk vindt. Sterker nog, we raden mannen aan om ook een een “typisch vrouwen boek “op te pakken. Wij denken dat deze zeer goed zullen bevallen bij de meeste mannen.

 

Wanneer je de huidige vrouwen boeken top 10 wilt bekijken, klik dan hier