Boeken Top 100 Aller Tijden

De boeken top 100 aller tijden is een lijst van de beste boeken ooit. Dit zijn de meest populaire boeken, welke het meest zijn verkocht. Dit is gebaseerd op de cijfers van diverse populaire boekenketens.

Elk boek is dus duizenden keren over de balk gegaan en gelezen door duizenden mensen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de best verkochte boeken van Stephen King, Lucinda Riley en yuval Noah Harari. Natuurlijk doen de Harry Potter boeken van JK Rowling het ook goed.  Je zal dus ook de best verkochte boekenreeksen ooit aantreffen.

De Young adult categorie is wederom belangrijk. Zij bepalen met name welk boeken als best verkochte boeken gelden en eindigen in de top 100 aller tijden. Wees je ervan bewust dat het hier gaat om de beste Nederlandse boeken ooit.

Boeken Top 100

 

De Top 100 Boeken Aller tijden

De top 100 boeken aller tijden staat vol met boeken van geweldige schrijvers. Dit zijn volgens vele de beste boeken ooit geschreven. Enkele bekende auteurs zijn Lucinda Riley, Yuval Noah Harari en Stephen King. Met een boek uit de top honderd weet je zeker dat je goed zit. Naast Romans staan er ook kookboeken in de Top 100 van bijvoorbeeld Jamie Oliver.

Ook nieuwe boeken van schrijfsters als Michelle Obama en Astrid Holleeder doen het goed. De openbaring van Astrid Holleeder heeft het ook in het buitenland goed gedaan en Jamie Oliver is natuurlijk een wereldberoemde chef. Michelle Obama schrijft voor het eerst hoe het is om de first lady te zijn. De Young Adult Harry Potter boeken van JK Rowling worden nog steeds regelmatig verkocht. Deze behoren tot de beste kinderboeken. De meeste boeken uit de top 100 zijn van origine Engelse Boeken vertaald naar het Nederlands.

De top 100 boeken

 

Het Voordeel van een Top Boek Lezen

Een boek lezen is leuk, maar er over praten met anderen is vaak ook leuk. Het is een leuk onderwerp, met name als je praat met mensen die regelmatig ook een boek lezen en hier ook van houden. Deze lijst van top 100 boeken is natuurlijk een bekende lijst, grote kans dat andere vrienden en familieleden die je kent ook een boek uit deze lijst hebben gelezen. Het zijn tenslotte de beste boeken ooit. De boeken in de Top 100 zijn zelden kinderboeken. Als je deze wilt zien, kan je kijken bij de beste kinderboeken, eventueel ook Engelse boeken.

Ook deze lijst veranderd natuurlijk, maar niet zo snel. De boeken top 10 welke je op de homepage vindt van Boeken-top-10.nl veranderd een heel stuk sneller. Hier worden vrijwel elke maand 1 tot 3 nieuwe boeken in geplaatst. De frequentie hangt een beetje af van de kwaliteit van de boeken. De allerbeste boeken bevinden zich soms wel een heel jaar in de top 10. De boeken top 100 wijzigt met evenveel boeken, maar dan jaarlijks.

Livraria lello Porto Portugal

Een van de Beste Boeken Ooit als Cadeau

Een boek uit deze lijst is natuurlijk door vele mensen aanbevolen, anders zou deze hier niet staan. Dit betekent een hoge waardering voor een boek. Hierdoor is het vaak een erg geschikt cadeau voor iemand die van lezen houdt. Wellicht weet je zelfs van wat voor soort boeken hij houd en kun je specifiek kijken bij de top tien van deze categorie. Maar anders zou je natuurlijk altijd deze lijst kunnen raadplegen voor inspiratie voor een goed boek.