Inspirerende Boeken voor Vrouwen

Net zoals er speciale boeken zijn voor mannen en voor kinderen heb je ook speciale boeken voor vrouwen. Vrouwen houden vaak van romantische boeken, en mannen vaak meer van wat meer actie in een boek. Vrouwen nemen vaak meer tijd voor het zoeken naar een boek. Ze stellen meer eisen aan een boek dan de meeste mannen. Speciaal voor alle vrouwen die veel lezen is er een top 10 samengesteld van de meest verkochte en gelezen boeken op het moment. Deze boeken zijn goed voor uren lees plezier. Deze top 10 zorgt ervoor dat jij een goed boek kan scoren en zo weet je zeker dat je met een goed boek thuis komt. Een saai boek sla je meestal snel dicht en sla je nooit meer open.

Leuke boeken voor vrouwen en populaire boeken

De Top 10 Vrouwen Boeken van 2017

Deze top 10 laat zien welke vrouwen boeken op dit moment het meest verkocht en gelezen worden. Verschillende vrouwen hebben deze boeken beoordeeld. Zowel lezers als professionele recensenten. Voor iedere vrouw die van lezen houdt zit er wel een geschikt boek tussen. Deze boeken worden stuk voor stuk als leuke vrouwenboeken gezien. De boeken kun je online kopen bijvoorbeeld op Bol.com of in boeken winkels:

1. Toen ik je zag – Isa Hoes
2. Debet – Saskia Noort
3. Rudolph’s Bakery – Rudolph van Veen
4. Antiglamour – Carice van Houten & Halina Reijn
5. En uit de bergen kwam de echo – Khaled Hosseini
6. Het puttertje – Donna Tartt
7. Bespaar met Jamie – Jamie Oliver
8. Plenty – Yotam Ottolenghi
9. Morgen ben ik weer thuis – Simone van der Vlugt
10.  Hemelvaart – Judith Koelemeijer

Vrouwen Lezen Regelmatig een Boek

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de Nederlandse vrouwen regelmatig een boek leest. De grootste reden hiervan is om even te ontspannen van het drukke leven. Deze boeken top 10 bestaat uit typische vrouwenboeken waarin je helemaal verdiept kan raken en even niet meer aan het drukke gezin en werk leven denkt. Hoewel wij geen fan zijn van het benadrukken van gender stereotypen, blijkt uit statistieken dat de “gemiddelde”vrouw andere boeken leest dan de “gemiddelde” man. Natuurlijk betekent dit niet dat er echt zoiets bestaat als mannen en vrouwen boeken. Iedereen is wat ons betreft vrij om te lezen wat hij of zij leuk vindt. Sterker nog, we raden mannen aan om ook een een “typisch vrouwen boek “op te pakken. Wij denken dat deze zeer goed zullen bevallen bij de meeste mannen.

Huidige Top 10 Lijsten vol Boeken Geliefd bij Vrouwen

Wanneer je de huidige vrouwen boeken top 10 wilt bekijken, klik dan hier. Je vindt dan beste lijsten van 2019 geïnspireerd door de keuzes en beoordelingen van honderden vrouwen.