Christelijke boeken top 10

Er zijn veel mensen die geloven in een bepaalde godsdienst, religie of levensbeschouwing. Deze mensen kunnen dan ook de voorkeur hebben voor religieuze boeken. Zo zullen de mensen die in de monotheïstisch godsdienst geloven, zoals bijvoorbeeld het christendom, de voorkeur hebben om christelijke boeken te lezen. Andere grote bekende monotheïstische godsdiensten zijn het Jodendom en de islam. Het boeddhisme wordt gezien als levensbeschouwing omdat Boeddha niet wordt gezien als een god. De als polytheïstisch beschouwde godsdienst het Hindoeïsme denkt hier ietwat anders over. Volgens vele aanhangers van deze religie is Siddharta Boeddha een Incarnatie van de god Krishna.

Het Christendom

Het christendom is een religie dat gebaseerd is op het leven van Jezus. Bij deze religie staan onderwijs, kruisdood en opstanding centraal. De christenen geloven in één God. Voor de christenen is Jezus de zoon van God. Het christendom is een van de religies die bestaan. Iedereen heeft zelf de keuze in welke religie hij of zij wilt geloven. Er zijn ook voldoende mensen die niet geloven in een bepaalde religie. Toch kan het erg interessant zijn om meer te weten komen over het christendom en over hoe deze mensen leven en waar zij in geloven. In dit geval is het mogelijk om boeken te lezen over het christendom. Er zijn echter ook speciale christelijke boeken.

 

Klik hier voor de top 10 boeken

 

De Christelijke boeken top 10

Ben jij opzoek naar christelijke boeken? Door eens te kijken naar de christelijke boeken top 10, kun je bekijken welke boeken je zou kunnen lezen. Een aantal voorbeelden van titels die je hier kun tegen komen zijn de Jongerenbijbel, Stiltedagboek, Jongen die in de hemel was, Bevrijdende liefde, Zacharia keer terug, Licht van hogerhand, Oversteek, Mijn moment met God, Goed werk en Fluister zacht haar naam.

Het gaat hierbij tevens om schrijvers zoals Anne Westerduin, Paul Young, Tim Keller, Tamera Alexander, Lynn Austin, A. F. Troost, Todd Burpo en Trancine Rivers.

Lezen is trouwens super goed voor je. Waarom? Dat lees je hier!