Beste Boeken

Corina Bomann Boeken

Menig lezer zal de naam Corina Bomann wel eens langs hebben horen komen. In Duitsland en Nederland zijn haar romans in de loop der jaren ontzettend populair geworden. Haar romans staan hoog aangeschreven en een aantal bevinden zich hoog in de bestsellerslijsten. De losse romans van Corina Bomann samen met haar trilogieën maken dat er voor iedereen wat te kiezen is.

Top 10 populairste boeken Corina Bomann

Hieronder zie je de populairste boeken van Corina Bomann op dit moment:

Corina Bomann trilogie

Corina Bomann is onder andere bekend geworden door het schrijven van trilogieën. Vrouwen van de Leeuwenhof en De Kleuren van schoonheid zijn enorm populaire trilogieën. De Vrouwen van de Leeuwenhof-trilogie bestaat uit de volgende drie delen: Agneta’s erfenis, Mathilda’s geheim en Solveigs belofte. De kleuren van schoonheid-trilogie kent de delen: Sophia’s hoop, Sophia’s wens en Sophia’s triomf.

Corina Bomann volgorde

Corina Bomann heeft een mooie serie boeken geschreven. Vraag jij je af welke boeken dat zijn? Dit zijn de romans van Corina Bomann op volgorde:

12,99
12,99
21,99
22,99
12,49

Corina Bomann nieuwste boek

Voor de fans van Corina Bomann is er goed nieuws! Binnenkort zal er een nieuw boek van Corina Bomann verschijnen. Dit is niet het enige, want het zal het eerste boek zijn van een nieuwe serie. Dat betekent dus dat er nog meerdere boeken van Corina Bomann aan zullen komen. De titel van het boek is Gloriedagen en zal vanaf 21 juni 2022 gepubliceerd worden. Gloriedagen zal het eerste deel zijn van de Waldfriede-Serie. Wil jij de eerste zijn die het nieuwste boek van Corina Bomann in handen heeft? Dan kan je het boek al reserveren! Zie hieronder waar je het nieuwste boek van Corina Bomann kan reserveren:

Meer over Corina Bomann

Corina Bomann is een Duitse romanschrijver. Ze is geboren in 1974 en woont in Berlijn. Haar boeken schrijft ze het liefst in alle rust op het platteland. Merkwaardig is dat Corina Bomann tot 2002 helemaal geen romanschrijver was, maar tandartsassistente. Haar carriéreswitch heeft geweldig uitgepakt. De Vrouwen van de Leeuwenhof-trilogie en De Kleuren van schoonheid-trilogie zijn trilogieën die bij de bestsellers in Duitsland horen. Corina Bomann heeft ook nog veel boeken die los zijn te lezen. Daarvan is Het vlindereiland haar grootste succes.

Andere schrijvers

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email