Beste Boeken

Esther Verhoef boeken

Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Ze schrijft psychologische thrillers en romans. Inmiddels heeft ze al meer dan 50 boeken uitgebracht. Tegenlicht was de roman waar Esther Verhoef mee debuteerde, van dit boek zijn meer dan 275.000 exemplaren verkocht en was direct een waar succes. In totaal zijn van haar werken al ruim 2,6 miljoen exemplaren verkocht en er mag dus gezegd worden dat Esther Verhoef een grootheid is onder de Nederlandse schrijvers. Bestsellers zoals Rendez-vous, façade, De Kraamhulp en Lieve mama benadrukken haar succes. Het schrijftalent spat er in de werken van Esther Verhoef vanaf.

Top 10 populairste boeken Esther Verhoef

Hieronder zie je de 10 populairste boeken van Esther Verhoef op dit moment:

Esther Verhoef nieuwste boek

Het meest recente boek van Esther Verhoef dat is verschenen heet De Nachtdienst. Op 12 juli 2021 werd deze psychologische thriller gepubliceerd en blijkt wederom een succes. De Nachtdienst is spannender dan ooit tevoren. Een thriller over een mysterieuze patiënt die de nachtdienst van een dierenarts verstoord. Sindsdien is ze nooit meer veilig. De Nachtdienst is een ongekend spannende psychologische thriller. Zie hieronder waar je De Nachtdienst kan verkrijgen:

Meer over Esther Verhoef

Esther Verhoef is geboren in 1968 en woont sinds juli 2004 in het zuidwesten van Frankrijk in de buurt van Bordeaux. Naast het schrijven van romans en thrillers is ze columnist voor de Margriet. Esther Verhoef is recordhouder NS Publieksprijs-nominaties en Nederlands meest genomineerde en bekroonde thrillerauteur. Haar werk is meermaals vertaald en verschenen in veel landen. Daarnaast zijn een aantal werken verfilmd.

Andere schrijvers

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email