Beste Boeken

Game of Thrones Boeken

Game of Thrones boeken KopenEr zijn veel boeken te vinden waar ook een verfilming van is gemaakt. Ook komt het regelmatig voor dat er meerdere boeken zijn, en dat er daarom wordt gekozen voor het maken van een serie. Veel mensen die het boek hebben gelezen, vinden het ook leuk om de serie te bekijken. Een goed voorbeeld van zo’n serie is Game of Thrones, ook wel Het Spel Der Tronen. Wij vinden de Game of Thrones Boeken nog Beter dan de gelijknamige serie van HBO.

Bekijk hier de boeken van Game of Thrones en de complete Game of Thrones Boeken Set

Het Spel Der Tronen

Het Spel Der tronen is een fantasy boek waar tevens series van zijn uitgebracht. Deze serie en tevens de boeken worden ook wel Game of Thrones genoemd. Deze boeken zijn van de auteur genaamd George R.R. Martin. Alle boeken en tevens de serie gaan over de strijd om de Zeven Koninkrijken. Rondom dit verhaal gebeuren natuurlijk diverse gebeurtenissen en er vinden zich diverse situaties plaats. Door het hoge fantasy gehalte vinden veel mensen het interessant om de boeken te lezen, en om de serie te bekijken. Het originele boek, A Game of Thrones werd in 1996 uitgegeven.

De Game of Thrones Boeken Serie

Boeken van het spel der tronenEr zijn vijf delen van de boeken verkrijgbaar. Het is mogelijk om deze in de originele Engelse versie aan te schaffen, maar je kunt ze natuurlijk ook in het Nederlands kopen. Het gaat hierbij om de titels A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Dance with Dragons en A Feast for Crows. Dit zijn uiteraard allemaal vervolgen op elkaar. Ook deze series kun je kopen in de winkel of op het internet opzoeken.   De Nederlandse versie; Het Spel der Tronen Kopen? Klik dan hier.

De Boeken Set is gedeeltelijk fantasy, maar bevat ook elementen gebaseerd op historische gebeurtenissen. Als je een fan bent van dit genre, is het ook de moeite waard om geregeld de top 10 fantasy boeken  in de gaten te houden. Hier komen geregeld soortgelijke boeken in terug.

Populariteit Game of Thrones Spel

Naast de bekroonde boeken van het spel der tronen en de fantastische HBO Serie Game of Thrones is ook het Game of Thrones Spel ontzettend populair. Onder bordspel liefhebbers is het spel ook uitermate populair. Je kunt het spel hier aanschaffen.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email