library, book, reading

Het Algemene Boeken Top 20 Overzicht

Natuurlijk! Je wilt een nieuw boek. Je bent er waarschijnlijk nog in twee bezig, maar dat geeft helemaal niet. Je wilt gewoon een nieuw boek. Welk boek moet je nou kiezen? Zoveel keuze, keuze stress, narrow it down (dat is Engels). Het is helemaal niet gek dat je bent uitgekomen bij een Boeken Top 20 Lijst.

Het is al helemaal niet gek dat je bij die van ons uitgekomen bent. Onze overzichten zijn namelijk altijd up-to-date. De boeken worden constant gerangschikt op populariteit. Dit gebeurt op basis van de meest verkochte boeken. Mocht je niet genoeg hebben aan deze top 20, kijk dan ook eens bij de ultieme top 100 met onze favoriete boeken. 

Boeken Top 20 Overzicht

Klik voor de Top 20

Waarom een Boek kiezen uit de Top 20?

We kunnen hier eigenlijk vrij kort over zijn, maar dat doen we niet. Je wilt natuurlijk een beetje een richtlijn hebben voor een goed boek. Alle boeken afstruinen kost te veel tijd. Er is te veel keus. Zomaar een boek kiezen is ook geen optie. Stel je voor dat je echt een ruk boek kiest. Zonde geld, zonde tijd. Het is goed om te beginnen bij mede lezers. Wat hebben zij gelezen, gekocht en aangeraden aan anderen. JA! Dan kom je eigenlijk gewoon bij de Meest verkochte boeken top 20! De top 10 kan natuurlijk ook als je snel last hebt van keuze stress.

Als je nou al wel heel specifiek weet in welk genre boek je zin hebt, kies je natuurlijk niet voor de algemene boeken top 20 zoals hierboven weergegeven. In dit geval kies je een top 10 overzicht van het genre waar je zin in hebt. Top 10 Kinderboeken bijvoorbeeld of Vrouwenboeken Top 10.

De Boeken Top 60

In tegenstelling tot mensen met keuzestress zijn er ook mensen die niet genoeg keuze kunnen hebben. Voor de mensen hebben we ook de boeken top 60. Er worden jaarlijks honderden boeken gepubliceerd. Natuurlijk. Ook de boeken in de Top 60 zijn nog steeds erg goed. Niet zo goed als de top 20, althans, niet de top 60 boeken buiten de Top 20. Waarschijnlijk zijn ze alsnog super goed. Wij houden van lezen en lezen sowieso de jaarlijkse top 100.

Ook deze Top 60 betreft niet alleen Nederlandse literatuur, maar veel van de toppers zijn wel van Nederlandse makelaardij. Zijn Nederlandse schrijvers dan zo fantastisch goed? Nee, natuurlijk niet. Niet dat ze slecht zijn. We zijn gewoon behoorlijk chauvinistisch. (Toch knap hè van zo’n klein landje?) We houden van wat van eigen bodem komt. Eigen bodem verzuurt niet of zoiets.

Wat Kunnen We je nog meer Vertellen?

Hier zal je nog eens versteld van staan. Over de Boeken Top 20 echter niet heel veel meer. Ga hem gewoon lekker bekijken. Kies een boek uit. Grote kans dat jij dit boek even leuk vindt als alle andere lezers. Mocht je toch nog andere prangende vragen hebben, kan je altijd even contact met ons opnemen via ons contactformulier. We hebben natuurlijk niet overal verstand van en soms (lees meestal) lullen we ook complete onzin. Hoe dan ook ben je altijd welkom bij ons met welke vraag dan ook. We antwoorden sowieso binnen 365 dagen (werkdagen). Kom maar lekker door met die vragen. Rens Renzenbrink, Pajan, Bas en de Kaptein staan tot u dienst.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email