Karin Slaughter Boeken

Karin Slaughter Boeken zijn zo’n beetje de meest populaire boeken om te lezen tijdens de vakantie. De Boeken worden vooral gelezen door vrouwen. Ze heeft al meerdere boeken geschreven en het ene boek is nog populairder dan het ander. Ze heeft een aantal series geschreven en er is soms wat verwarring met betrekking tot de Karin Slaughter volgorde. Deze verwarring zullen wij voor u wegnemen.

 

Karin Slaughter Boeken en Karin Slaughter Volgorde

Karin Slaughter Boeken: Verborgen

Het Boek Verborgen uit 2016 is tot dusver het meest populaire boek in Nederland. Het is meer verkocht dan welk ander boek van Karin dan ook.¬† Karin Slaughter Verborgen is ook het laatste boek in de Georgia Reeks van de Karin Slaughter Boeken. Naast de fantastisch spannende verhalen en manier van schrijven, is het “serie schrijven” van Slaughter een groot succes. Ze heeft meerdere series geschreven. Het verhaal eindigt niet met het boek. Fans wachten in spanning af tot het nieuwe boek weer verschijnt. Wil je het boek verborgen aanschaffen voor slechts 10 euro? Klik dan snel op deze link

De Karin Slaughter Volgorde

Wanneer je aan een serie wil beginnen van Karin Slaughter Boeken is het wel zo handig om bij het begin te beginnen. Allereerst zijn er een drietal reeksen. De Grant County Serie, de Atlanta serie en de Georgia Reeks waar Karin Slaughter Verborgen onderdeel van is.

De Juiste volgorde van de Grant County is als volgt:

 1. Nachtschade uit 2001
 2. Zoenoffer uit 2002
 3. Een lichte koude huivering uit 2003
 4. Onzichtbaar uit 2004
 5. Trouweloos uit 2005
 6. Onaantastbaar uit 2007

Dan hebben we de Atlanta Series. Deze bestaat slechts uit twee boeken:

 • Triptiek 2006
 • Versplinterd 2008

Tot slot hebben we de Georgia Serie boeken. Daarnaast heeft ze ook nog een aantal losse boeken geschreven. De Georgia serie is als volgt:

 • Genesis uit 2009
 • Verbroken uit 2010
 • Gevallen uit 2011
 • Genadeloos uit 2012
 • Stille zonde uit 2013
 • Verborgen¬†uit 2016

Wilt u ook eens een spannend boek uit een andere reeks of van een andere auteur proberen? Vergeet dan niet te kijken in onze actuele top 10 van spannende boeken of thrillers.