Karin Slaughter Boeken Volgorde

Karin Slaughter Boeken zijn zo’n beetje de meest populaire boeken om te lezen tijdens de vakantie. De Boeken worden vooral gelezen door vrouwen. Ze heeft al meerdere boeken geschreven en het ene boek is nog populairder dan het ander.

Slaughter heeft een aantal series geschreven en er is soms wat verwarring met betrekking tot de Karin Slaughter boeken volgorde. Deze verwarring zullen wij voor u wegnemen. We zetten de Karin Slaughter reeks volgorde voor u helemaal goed.

 

Karin Slaughter Boeken en Karin Slaughter Volgorde

Karin Slaughter Boeken: Verborgen

Het Boek Verborgen uit 2016 is tot dusver het meest populaire boek in Nederland. Het is meer verkocht dan welk ander boek van Karin dan ook.  Karin Slaughter Verborgen is ook het laatste boek in de Georgia Reeks van de Karin Slaughter Boeken.

Naast de fantastisch spannende verhalen en manier van schrijven, is het “serie schrijven” van Slaughter een groot succes. Ze heeft meerdere series geschreven. Het verhaal eindigt niet met het boek. Fans wachten in spanning af tot het nieuwe boek weer verschijnt. Wil je het boek verborgen aanschaffen voor slechts 10 euro? Klik dan snel op deze link

Juiste Volgorde Karin Slaughter Boeken

Wanneer je aan een serie wil beginnen van Karin Slaughter Boeken is het wel zo handig om bij het begin te beginnen. Allereerst zijn er een drietal reeksen.

De Grant County Serie, de Atlanta serie en de Georgia Reeks waar Karin Slaughters Verborgen onderdeel van is. Het maakt op zich niet uit aan welke reeks je als eerste begint. Wij hebben ervoor gekozen om ook de drie reeksen in chronologische volgorde te plaatsen.

De Juiste volgorde van de Grant County Reeks

De Grant County reeks wordt tegenwoordig niet meer vaak gebruikt om naar deze serie te verwijzen. Veel vaker refereert met aan de hoofdpersoon van de verhalen in deze fantastische thrillers. De hoofdpersoon van deze specifieke serie is Sara Linton. Hieronder vindt je de juiste volgorde van de boeken in de Sara Linton series.

 1. Nachtschade uit 2001
 2. Zoenoffer uit 2002
 3. Een lichte koude huivering uit 2003
 4. Onzichtbaar uit 2004
 5. Trouweloos uit 2005
 6. Onaantastbaar uit 2007

De Atlanta Series, ook wel Will Trent Series genoemd

Tegenwoordig hebben veel mensen het over de Will Trent series. Dit is natuurlijk een van de belangrijkste karakters in deze series. De verhalen begonnen in 2006 in Atlanta, Georgia in de Verenigde Staten.

Later in 2009 breidde het gebied van de verhalen zich verder uit over heel Georgia en niet alleen de hoofdstad van de Amerikaanse staat. De naam van de series voor deze boeken veranderde naar de Georgia series. Wanneer mensen refereren aan de Will Trent series dan bedoelen ze de Atlanta en de Georgia series samen. De oorspronkelijk boeken van de Atlanta reeks zijn;

 • Triptiek uit 2006
 • Versplinterd uit 2008
De juiste Karin Slaughter Volgorde van de Georgia Series of Will Trent series

De Georgia of Will Trent Series

De Karin Slaughter Georgia Series Volgorde

Tot slot is er dus de Georgia serie en daarnaast heeft deze geweldige schrijfster ook nog een aantal losse literatuur boeken geschreven. De Georgia reeks is dus het vervolg op het boek versplinterd en is als volgt:

   • Genesis uit 2009
   • Verbroken uit 2010
   • Gevallen uit 2011
   • Genadeloos uit 2012
   • Stille zonde uit 2013 (ebook)
   • Verborgen uit 2016
   • De Laatste Weduwe uit 2019

Losse Boeken Slaughter

Op dit moment heeft Slaughter ook een aantal losse boeken  geschreven. Bovengenoemde series zijn dus niet alle boeken geschreven door Slaughter. In 2017 werd “Goede dochter” uitgebracht. Dit boek krijgt een rating van 4 out of 5. Over het algemeen een goede ratng, maar niet wat we van Slaughter gewend zijn.

Dan gaan we gemiddeld toch wel richting de 4,5 ster. Het in 2018 uitgebrachte “Gespleten” krijgt slechts 3,5 out of 5 en haalt daarmee haar gemiddelde verder naar beneden. De boeken die onderdeel zijn van een serie lijken het aanzienlijk beter te doen dan de losse boeken.

Het spreekt voor zich dat de Karin Slaughter volgorde van series niet geldt voor de losse boeken. Hier kunt u gerust beginnen met een boek geschreven in 2018.

Nieuwste Karin Slaughter Boeken

Een van de nieuwste boeken van Slaughter uitgebracht in 2019 is onderdeel van de Will Trent serie. Het gaat om het boek De Laatste Weduwe, of ” the Last Widow” in het Engels. Een ander nieuw boek uit 2019 is ” Schoon Goud“. Dit is een boek dat zij samen geschreven heeft met Lee Child, met name bekend van de Jack Reacher boeken.

Het betreft een kort verhaal dat boordevol actie zit. Bol.com noemt het een combinatie van Jack Reacher en Will Trent. Het boek telt slechts 128 pagina’s en krijgt een beoordeling van 3,5 ster van de 5. Alle andere boeken van Slaughter hebben een beoordeling van 4 sterren of hoger.

 

Nieuwe Karin Slaughter Boeken niet als Best Beoordeeld

Ook valt op dat de meest recente boeken van Slaughter de slechte gebruikers ervaringen kennen en ook de minst positieve recensies krijgen van critici. Toch zijn ze vaak nog wel goed genoeg om binnen te vallen in een van onze top 10 overzichten zoals de Engelse top lijst.

Dit heeft dan waarschijnlijk te maken met het feit dat deze toch nog heel goed verkocht worden. Volgens critici en volgens de lezers van boekmeter is het nieuwste boek van Karin Slaughter dus niet het beste.

Has Slaughter  lost her magic touch?

Wij hopen in ieder geval dat Slaughter inspiratie vindt voor een nieuwe serie aangezien we deze een stuk aantrekkelijker vinden om te lezen dan de losse boeken. Volgens ons ligt de kracht van Karin Slaughter dan ook echt in het schrijven van series.

Overige Thrillers en Spannende Boeken

Wilt u ook eens een spannend boek uit een andere reeks of van een andere auteur proberen? Vergeet dan niet te kijken in onze actuele top 10 van spannende boeken of thrillers.

Veelgestelde Vragen

Waar en wanneer is Karin Slaughter geboren?

Karin is geboren in Atlanta, Georgia in de Verenigde Staten op 6 januari 1971

Wanneer bracht Slaughter haar eerste boek uit?

Het boek Nachtschade of in het Engels Blindsighted was in 2001 het eerst gepubliceerde boek van Karin Slaughter.

Zijn er ook boeken van Slaughter verfilmd?

Het eerste boek dat verfilmd zal worden is Triptiek of Triptych uit 2006. Dit boek is onderdeel van de Atalanta reeks.

 

Samenvatting
De Juiste Volgorde van Karin Slaughter Boeken
Naam Artikel
De Juiste Volgorde van Karin Slaughter Boeken
Omschrijving
Karin Slaughter staat bekend om haar geweldige thrillers en series boeken. Ze heeft verschillende reeksen geschreven en soms is het lastig te bepalen wat de juiste volgorde is om de boeken te lezen. Deze volgorde zetten wij voor je uiteen.
Schrijver
Gepubliceerd door
Boeken Top 10
Logo van de Uitgever