Karin Slaughter Boeken

Karin Slaughter Boeken zijn zo’n beetje de meest populaire boeken om te lezen tijdens de vakantie. De Boeken worden vooral gelezen door vrouwen. Ze heeft al meerdere boeken geschreven en het ene boek is nog populairder dan het ander. Ze heeft een aantal series geschreven en er is soms wat verwarring met betrekking tot de Karin Slaughter volgorde. Deze verwarring zullen wij voor u wegnemen.

 

Karin Slaughter Boeken en Karin Slaughter Volgorde

Karin Slaughter Boeken: Verborgen

Het Boek Verborgen uit 2016 is tot dusver het meest populaire boek in Nederland. Het is meer verkocht dan welk ander boek van Karin dan ook.  Karin Slaughter Verborgen is ook het laatste boek in de Georgia Reeks van de Karin Slaughter Boeken. Naast de fantastisch spannende verhalen en manier van schrijven, is het “serie schrijven” van Slaughter een groot succes. Ze heeft meerdere series geschreven. Het verhaal eindigt niet met het boek. Fans wachten in spanning af tot het nieuwe boek weer verschijnt. Wil je het boek verborgen aanschaffen voor slechts 10 euro? Klik dan snel op deze link

De Juiste Volgorde

Wanneer je aan een serie wil beginnen van Karin Slaughter Boeken is het wel zo handig om bij het begin te beginnen. Allereerst zijn er een drietal reeksen. De Grant County Serie, de Atlanta serie en de Georgia Reeks waar Karin Slaughter Verborgen onderdeel van is.

De Juiste volgorde van de Grant County is als volgt:

 1. Nachtschade uit 2001
 2. Zoenoffer uit 2002
 3. Een lichte koude huivering uit 2003
 4. Onzichtbaar uit 2004
 5. Trouweloos uit 2005
 6. Onaantastbaar uit 2007

Dan hebben we de Atlanta Series. Deze bestaat slechts uit twee boeken:

 • Triptiek 2006
 • Versplinterd 2008

Tot slot hebben we de Georgia Serie boeken. Daarnaast heeft ze ook nog een aantal losse boeken geschreven. De Georgia serie is als volgt:

 • Genesis uit 2009
 • Verbroken uit 2010
 • Gevallen uit 2011
 • Genadeloos uit 2012
 • Stille zonde uit 2013
 • Verborgen uit 2016

Losse Boeken Slaughter

Op dit moment heeft Slaughter een aantal losse boeken  geschreven. In 2017 werd “Goede dochter” uitgebracht. Dit boek krijgt een rating van 4 out of 5. Over het algemeen een goede ratng, maar niet wat we van Slaughter gewend zijn. Dan gaan we gemiddeld toch wel richting de 4,5 ster. Het in 2018 uitgebrachte “Gespleten” krijgt slechts 3,5 out of 5 en haalt daarmee haar gemiddelde verder naar beneden. De boeken die onderdeel zijn van een serie lijken het aanzienlijk beter te doen dan de losse boeken. Het spreekt voor zich dat de Karin Slaughter volgorde van series niet geldt voor de losse boeken. Hier kunt u gerust beginnen met een boek geschreven in 2018.

Ook valt op dat de meest recente boeken van Slaughter de slechte gebruikers ervaringen kennen en ook de minst positieve recensies krijgen van critici.

Has Slaughter  lost her magic touch?

Wij hopen in ieder geval dat Slaughter inspiratie vindt voor een nieuwe serie aangezien we deze een stuk aantrekkelijker vinden om te lezen dan de losse boeken. Volgens ons ligt de kracht van Karin Slaughter dan ook echt in het schrijven van series.

Overige Thrillers en Spannende Boeken

Wilt u ook eens een spannend boek uit een andere reeks of van een andere auteur proberen? Vergeet dan niet te kijken in onze actuele top 10 van spannende boeken of thrillers.