Luisterboeken Top 10

Liever een luisterboek dan een gewoon leesboek? Dan zit je bij de luisterboeken top 10 aan het juiste adres. Op deze pagina vindt je nieuwe luisterboeken,veelal romans. Deze boeken worden dagelijks door duizenden mensen beluisterd in Nederland wat ervoor gezorgd heeft dat ze in top 10 staan in deze categorie.Klik op de button hieronder voor de meest recente en meest verkochte luisterboeken van dit moment.

Luisterboek Top 10

Het voordeel van Luisterboeken

Luisterboeken hebben natuurlijk diverse voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Niet iedereen wilt gewoon lezen, sommigen geven de voorkeur aan luisteren.
  • Tijdens het luisteren kun je ook ander werk verrichten.
  • Soms neem je informatie beter op als je luistert.Man luistert naar boek via Storytel
  • Niet iedereen kan lezen, een luisterboek is hiervoor een perfect alternatief.
  • Je kunt het bijvoorbeeld afspelen in de auto of tijdens het reizen.
  • Luisteren naar een luisterboek is minder intensief voor de hersenactiviteit. Wanneer je een luisterboek beluistert in bed in plaats van een leesboek leest, val je waarschijnlijk sneller in slaap. Omdat je hersenen minder actief zijn, heb je een betere en gezondere nachtrust.

Je ziet dus dat een luisterboek vele voordelen met zich mee brengt. Je zult hier in ieder geval de meest populaire luisterboeken top 10 van dit moment vinden. Deze wordt continue geüpdatet elke maand.

Gratis Luisterboeken via Apps

Voor niets gaat de zon op zegt men weleens. Dit geldt ook voor luisterboeken. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om boeken illegaal te downloaden via zogeheten torrent websites. Wij raden dit echter niet aan vanwege het risico dat je loopt op zowel boetes als virussen op je computer of telefoon.

Een andere oplossing is het installeren van apps via de Apple appstore of via Google Play. De applicaties zelf zijn vaak gratis, maar wanneer je onbeperkt luisterboeken wilt beluisteren, zal je een abonnement aan moeten schaffen.

App voor muziek en podcasts

Top 10 Luisterboeken via Spotify

Een van de plekken waar je een abonnement af kan sluiten is Spotify. Het grote voordeel van Spotify is dat er naast luisterboeken vooral heel veel muziek beschikbaar is. De app geeft ook handige info over toekomstige concerten in de buurt van de artiesten die je volgt en tips over vergelijkbare artiesten.

Daarnaast zijn er ook tal van podcasts aanwezig waarin mensen verhalen vertellen of spreken over interessante onderwerpen. Spotify is meer gericht op deze podcasts en op muziek. Het aanbod luisterboeken is er daardoor zeer beperkt. niet onze eerste keuze. Over het algemeen krijg je heel veel voor de prijs die je maandelijks betaald.

beste app in nederland voor luisterboeken

De Beste App voor Luisterboeken; Storytel

De meest populaire luisterboeken voor volwassenen en kinderen kan je het beste beluisteren via Storytel. Dit is een soort Spotify, maar dan niet voor muziek maar voor luisterboeken. Deze app heeft veruit het grootste aanbod van luisterboeken en dit aanbod wordt dagelijks groter. Ideaal!

Naast het online beluisteren van boeken, heb je ook de mogelijkheid om ze te downloaden. Je kunt je favoriete “audiobooks”  dan ook luisteren wanneer je geen toegang hebt tot het internet. Zo kan je een boekenplank maken met je eigen luisterboeken top 10.

Een luisterboek abonnement van Storytel kan je 14 dagen gratis uitproberen. Na deze proefperiode betaal je 11,99 per maand. Je kan je aanmelden via de website van Storytel. Naast honderden luisterboeken, heb je ook de beschikking over tal van ebooks.

Naast het basis luister abonnement is er ook nog een family abonnement beschikbaar van 14,99. Je kan in dit geval met meerdere personen tegelijkertijd een ander boek beluisteren.

Wanneer je onderweg wilt genieten van een goed boek via de beste headphones van dit moment, bekijk dan deze top lijst.

Geen luisterboeken top 10 voor deze mevrouw aan het water, maar een klassiek boek

Waarom Luisterboeken Top 10 voor Volwassenen?

Luisterboeken hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Het lijkt samen te gaan met de populariteit van het hardlopen in Nederland. Hoe meer mensen aan hardlopen doen, hoe meer luisterboeken worden verkocht. Het lijkt er dus op dat menig hardloper een luisterboek in zijn of haar oor heeft tijdens het lopen. Waarom zou jij een luisterboek moeten kiezen uit de top 10? Wanneer je een boek uit de top 10 kiest, weet je dat andere mensen ervan hebben genoten. Dit maakt de kans groot dat jij dit ook zal doen.

Luisterboeken zijn ook uitermate geschikt voor kinderen. Wil je liever een leesboek aanschaffen voor kinderen, kijk dan hier voor de kinderboeken top 10. Voor de beste luisterboeken voor kinderen van dit moment bekijk je dit overzicht.

Klik Hier voor de Luisterboeken top 10

 

Samenvatting
De Top 10 Luisterboeken en Luisterboek abonnementen
Naam Artikel
De Top 10 Luisterboeken en Luisterboek abonnementen
Omschrijving
Of je nu een luisterboek los aanschaft of een abonnement neemt om meerdere boeken per maand te kunnen luisteren. Wij zetten de 10 beste luisterboeken van dit moment voor jou in een overzicht.
Schrijver
Gepubliceerd door
Boeken Top 10
Logo van de Uitgever