WIE WE ZIJN?

P

ONZE MISSIE

Jou helpen bij het maken van de juiste keuze voor je volgende boek.

Ons doel met www.boeken-top-10.nl is om jou te voorzien van de beste lijsten van boeken. Wanneer jij een leesliefhebber bent, dan ben je hier op het juiste adres.

Wij proberen wekelijks te bloggen over interessante boeken onderwerpen en altijd de meest actuele lijst van boeken weer te geven die op dit moment populair zijn in Nederland.

girl, about, red

De boeken top 10 lijst is een lijst die maandelijks veranderd. Het leuke is dat er niet alleen een algemene lijst is. Per categorie is er een boeken top lijst in Nederland. Of je nu dus van thriller boeken houdt, populaire e-books, kinderboeken om voor te lezen of op zoek bent naar een goed romantisch boek: Je vindt het allemaal in onze Boeken Top 10.

P

EXTRA SERVICES

Naast Top 10 overzichten publiceren we ook regelmatig een boek review. Ook hierin geven wij onze eerlijke mening.

Tot slot vinden we het ook leuk om van onze favoriete auteurs meer achtergrond informatie te verschaffen. Hierdoor ontdek je vaak raakvlakken tussen de levens van de auteurs en de verhalen die zij publiceren.

P

ONZE BELANGRIJKSTE WAARDEN

Om tot goede boekenlijsten en boekentips te komen, is eerlijkheid van belang. Wij geven onze oprechte mening over de boeken die we hebben gelezen. Dit betekent natuurlijk niet dat iedereen het hier altijd mee eens is. Ook hechten we veel belang aan verbetering en vernieuwing. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en input vanuit onze lezers.