Beste Boeken

Saskia Noort boeken

Saskia Noort heeft een aanzienlijke serie boeken geschreven. In 2003 kende ze een extreem succesvol debuut met de literaire thriller Terug naar de kust. Van dit boek werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Inmiddels zijn er meer dan twintig boeken van Saskia Noort gepubliceerd en zijn er meer dan drie miljoen boeken verkocht. Saskia Noort staat daarom ook wel bekend als ‘bestsellerkanon’. Bonuskind, Stromboli, De eetclub en Huidpuin zijn enkele van de vele boeken die bij de bestsellers horen.

Top 10 populairste boeken Saskia Noort

Bekijk hieronder de populairste boeken van Saskia Noort op dit moment:

Saskia Noort nieuwste boek

Het meest recente boek van Saskia Noort verscheen op 1 oktober 2021. De titel van het boek is Hoe nu verder? Een boek dat over liefde, feminisme, single-zijn en andere ontboezemingen gaat. Saskia Noort schreef zeventien jaar lang columns voor LINDA. In deze columns over moederschap, daten, seks en menig andere zaken die er in het leven toe doen neemt ze zichzelf en anderen regelmatig op de hak. In Hoe nu verder? heeft Saskia Noort deze columns gebundeld. Zie hieronder waar je het laatste boek van Saskia Noort kan verkrijgen:

Meer over Saskia Noort

Saskia Noort is een Nederlandse schrijfster, freelance journaliste en columniste. Ze is geboren in 1967 en woonachtig in Bergen. Sinds haar echtscheiding in 2008 van haar ex Marcel Schellekens is Saskia Noort vrijgezel. Meerdere partners heeft ze daarna nog gehad, maar de liefde heeft ze nooit meer ├ęcht terug gevonden. Saskia Noort is een succesvol schrijfster. Haar boeken zijn zoals gezegd drie miljoen keer ‘over de toonbank’ gegaan. Daarnaast werd haar werk in vijftien talen vertaald en werden bepaalde werken bewerkt voor televisie, film en theater. Haar recent grootste succes is het boek Bonuskind. Van dit boek werden maar liefst 100.000 exemplaren verkocht en was in 2020 het bestverkochte spannende boek.

Andere populaire schrijvers

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email