De Tien Beste Thriller Boeken van dit Moment

Thriller Boeken Top 10

Hou je meer van spannende en enge boeken, bekijk dan onze Thriller top 10. Hier staan de populairste thriller boeken voor jou op een rijtje. Regelmatig wordt de top lijst bijgewerkt zodat jij altijd een actueel overzicht hebt van de beste boeken. De boekenseries van Karin Slaughter bijvoorbeeld halen geregeld een top 10 classificatie in het Thriller segment. Grote kans dat je op ieder willekeurig moment een van haar boeken terug vindt in de top 10 hieronder.

Keuze uit de Thriller Top 10 is altijd Goed

In onze top 10 thriller boeken vind je de allerbeste thrillers van dit moment. Deze boeken zijn inmiddels beoordeeld door de experts. Gegarandeerd dat jij een van deze tien boeken geweldig gaat vinden.

Actuele Top 10 Thriller Boeken (2022)

Waarom ook jij  een geweldig Thriller boek kan lezen deze maand

Thriller boeken lezen is verslavend en de meeste mensen lezen daarom graag regelmatig een bekend thriller boek. Daarom vindt je hier altijd een actuele lijst van de Thriller top 10 boeken van het moment, deze lijst is gebaseerd op meest gelezen boek van het moment in deze categorie.

Alle literaire thrillers top 10 zijn erg spannend en wij kunnen je verzekeren dat je veel plezier met één van deze bovenstaande boeken zult hebben.

Thriller Cover man met afgezaagde shotgun en jaren 20 outfit

Vind je het leuk om een spannend en eng boek te lezen? Wij beschrijven in dit artikel een aantal thrillers die op dit moment redelijk populair zijn. Door deze top 10 weet jij zeker dat je een goed boek koopt en voorkom je een teleurstelling, want veel mensen kopen tegenwoordig geregeld nog een boek die achteraf erg blijkt tegen te vallen.

Een boek staat namelijk niets voor niets in de top tien. Deze top 10 van Thriller boeken is gebaseerd op de Thriller boeken die het meest verkocht worden op het moment.

Favoriete Thrillers van Karin Slaughter

Stille Zonde 2013

Verborgen 2016

Laatste Weduwe 2019

Top 10 Thriller Boeken

Op nummer 1 van deze top 10 staat het meest verkochte Thriller boek op het moment. Op de eerste plaats stonden bijvoorbeeld ooit Morgen ben ik weer thuis van Simone van der Vlugt, gevolgd door Inferno van de bekende schrijver Dan Brown. Dr. Sleep maakt de top drie compleet.

Verder staan in de top 10 thriller boeken de volgende exemplaren: Zusje, Vakantievrienden, Kwijt, De erfgenaam, Stille zonde, Meneer Heineken, Het is voorbij en Hitte, die de top 10 compleet maakt.

Tegenwoordig maakt Karin Slaughter minimaal eens per jaar deel uit van de top 10 en niet zelden pakt zij hierin ook de eerste plek. Haar series doen het al sinds 2001 erg goed. Met name vrouwen lezen deze boeken graag.

Deze literaire thrillers top 10 is gemaakt samen met de hulp van paar grote boekhandels. De top 10 van Thriller boeken wordt veel opgezocht door mensen. Ze vinden vaak de mening van mede lezers belangrijk en willen zo een teleurstelling in een boek voorkomen. Thriller boeken staan bekende om enge en spannende boeken. Hopelijk vind je door deze top tien een geschikt boek.

Niet de Thriller top 10 maar een andere Toplijst?

Andere Spannende boeken lezen? Niet alle spannende boeken zijn thrillers. Wil je weten welke spannende boeken er nog meer zijn klik dan snel op Spannende Boeken Top Tien