Top 5 Beste Leeslampjes

Lees jij ‘s avonds het liefst in de buurt van een subtiele lichtbron? Maak je dan geen zorgen! In deze top 5 vind je de beste leeslampjes op een rij! Het licht van zo’n leeslamp biedt namelijk een uitstekende oplossing voor iedereen die voor het slapen gaan nog even wat wilt lezen.


Deze lampjes zijn tegenwoordig vrijwel allemaal voorzien van een blauwlichtfilter, of je kunt het contrast van het licht makkelijk instellen. Dit zorgt ervoor dat je na het lezen ‘s avonds beter in slaap valt. Bovendien zal dit ook de kwaliteit van je slaap aanzienlijk verbeteren. Zeker als je normaal gesproken leest onder het licht van een relatief felle lichtbron.

1. LifeGoods Oplaadbaar USB Leeslampje met Klem

Dankzij het oplaadbare USB LED leeslampje van LifeGoods ben je voorzien van een uitstekende lichtbron binnen handbereik! De lamp beschikt over drie verschillende licht standen en kan ongeveer 60 uur achter elkaar blijven branden!

Nummer in de Top 5 Beste Leeslampjes is van Lifesgood

De antislip klem en flexibele nek van de lamp zorgen dat je naar jouw voorkeur kunt instellen. Dankzij de USB-aansluiting is de lamp makkelijk oplaadbaar en kun je hem bijvoorbeeld ook via je laptop of computer opladen!

2. Relievo® Beste Draadloos Led Leeslampje met Klem

Deze draadloze LED leeslamp van Relievo zorgt ervoor dat je ‘s avonds geen felle lamp meer hoeft aan te zetten. Lees je namelijk onder het licht van deze leeslamp, dan kun je ‘s avonds makkelijk in slaap komen. Het komt wel eens voor dat de accu bij levering leeg is.

Daarnaast is het leeslampje voorzien van een wazig licht filter en laat hierdoor slechts 0.06% straling van het blauw lichtspectrum door. Dit is ideaal voor kinderen die voordat ze gaan slapen nog even kort een leesboekje doorbladeren.


Leeslampjes 3, 4 & 5

Hieronder in het kort de overige drie leeslampjes. Wat prijzen betreft ontlopen de lampjes elkaar niet veel.


Fienosa

Woodoro

Frelo

3.  Fienosa® leeslampje met klem

Dit leeslampje van het merk Fienosa kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Dankzij het compacte formaat kun je de lamp bijvoorbeeld makkelijk meenemen op reis. Bovendien zijn batterijen niet nodig, want je kunt de lamp via een USB-aansluiting opladen.

NUmmer 3 in beste leeslampje top 5 Frielosa 2021

Het leeslampje heeft geen blauw licht, maar is dimbaar en beschikt over een breed kleurschema van warm wit naar helder wit licht. Dankzij de flexibele nek van de lamp kun je deze maar liefst 360 graden draaien.

4. Woodoro LED Leeslampje

Zoek je toevallig een multifunctioneel LED leeslampje om te lezen? Dan is het leeslampje van Woodoro een prima oplossing. De lamp heeft drie lichtstanden en is hierdoor volledig dimbaar.

Daarnaast heeft het lampje een flexibele hals die je 360 graden kunt draaien. De amber lichtfunctie zorgt dat het blauwe licht wordt gefilterd. Het licht van de lamp komt zelfs in de buurt van kaarslicht en kun je dus prima ‘s avonds gebruiken om te lezen.

5. Draadloos Led Leeslampje met Klem van Frelo

Dankzij deze draadloze LED lamp van Frelo ben je zowel thuis als onderweg voorzien van een uitstekende leeslamp. Zo beschikt het leeslampje over drie verschillende lichtstanden, namelijk 0%, 50% en 100%. Het bevestigingsklemmetje is extra breed en voorzien van een siliconen grip. Zo blijft de lamp beter op gladde oppervlakten zitten.

Met de klem kun je de lichtbron makkelijk aan je laptop of bureau bevestigen en de flexibele nek zorgt ervoor dat je de lamp makkelijk kunt draaien, zonder eerst te klem los te maken. Dankzij de USB-kabel kun je de batterij makkelijk via je laptop kunt opladen. De totale laadtijd van de batterij is slechts 4 uur en een volle batterij zorgt ervoor dat het lampje meer dan 30 uur kan branden!