Verandering in de top 10

De boeken top 10 van de huidige week is aardig veranderd met de week ervoor, dat zie je niet vaak. Naast dat er alweer een nieuwe nummer 1 is staan er ook nog een paar nieuwe namen bij. Zo stond het boek De Voedsel zandloper vorige week nog op nummer twee, waar hij nu één staat. Helaas is het niet mogelijk voor ons om wekelijks een update te geven van de verandering in de top 10.

De Bosatlas - Nederland van boven boek top 10

Wat leuk is dat de nummer twee en drie van lijst compleet nieuwe boeken zijn in de top 10. Op plek twee vindt je het boek van John Flanagan met zijn boek ”De Koninklijke leerling”. Waarnaast op de derde plek het boek De Bosatlas – Nederland van Boven.

Maar ook op plek zes is een nieuwe naam te bekennen, namelijk Geronimo Stilston met zijn boek ”Fantasia VIII”. En grappig is dat ook van der Gijp weer terug is met zijn boek in de top 10, nadat die even weg was. Blijkbaar is het boek nog erg in trek en doet die het nog steeds erg goed.

Samengevat weer een aardig nieuwe top 10, wat natuurlijk weer leuk is.  Zoek je dus nog een goed boek om te lezen, dan vindt je hier er vast wel één tussen die je nog niet kent.