Biografie Boeken Top 10

Biografie boeken zijn de laatste jaren erg populair geworden. Vele lezen namelijk populaire biografie boeken van bekende acteurs, sporters, zaken mensen en andere bekende mensen zoals muziek artiesten en acteurs.

Een biografie geeft vaak een unieke kijk in het leven van een persoon die je anders alleen maar van televisie kent. Hoewel mensen met een biografie vaak bijzondere dingen hebben bereikt, benadrukt de biografie juist ook veelal de menselijke kant van zo’n persoon.

Always live your life with your biography in mind

Sport Biografieën zijn verreweg het meest populair. Voetbal spant hier absoluut de kroon. Dit geldt zowel wereldwijd als voor Nederland specifiek. Natuurlijk is dit ook niet zo vreemd aangezien voetbal zowel wereldwijd als nationaal de meest populaire sport is.

Klik hier voor de top 10 boekenPopulaire Biografie Boeken

Ook in de categorie biografie boeken is er een top 10 lijst. De top 10 biografie boeken veranderd elke maand. Enkele bekende boeken die er in hebben gestaan is Gijp, welke ook een NS publieksprijs heeft gewonnen.

Ook de boeken van Fernando Riksen, Jan Boskamp, Laurens ten Dam, Alex Ferguson,  Dennis Bergkamp, John van Zweden, Nelson Mandela. Zo zie je dat onder andere voetbal biografie boeken erg populair zijn. Vooral onder jongeren is deze literatuur erg populair.

Op dit moment staat de biografie van Christiano Ronaldo op plek 1 in de Biografie Boeken top 10. Ook Louis van Gaal en Dirk Kuyt doen het erg goed. Onderin de Top 10 vinden we de biografie van Rico Verhoeven. Een klassieke top 10 biografie welke vandaag de dag nog steeds populair is, is de biografie van Tesla Icoon Elon Musk.

Elon Musk Biografie Boeken top 10

 

Andere Interessante Top 10’s

Ook in de top 10 Ebooks staan interessante biografieën. Natuurlijk wisselen de top 10 boeken met enige regelmaat. Voor e-books gaat dit nog sneller omdat de resultaten van ebook verkopen nog nauwkeuriger en real time bijgehouden kunnen worden. Wanneer u op de link klinkt in bovenstaande top 10 button, krijgt u altijd de meest recente top 10 beschikbaar. Natuurlijk is de e-book top 10 niet een genre op zich. Biografie boeken zij ook als e-book verkrijgbaar. Toch zijn bepaalde genres boeken populairder in digitale vorm dan anderen. Biografieën vallen niet onder de populaire elektronische categorie.

Populaire Biografieën van Niet-Sporters

Welke andere boeken in de biografie categorie zijn populair? Dit betreffen meestal boeken over de levens van wereldberoemde personen, zoals wereld leiders als Obama of zijn vrouw, maar ook magnaten in het bedrijfsleven zoals natuurlijk Steve Jobs. Niet zelfde staan er ook criminelen in de top 10, denk hierbij aan Pablo Escobar of El Chapo Guzman.

  1. Nelson Mandela
  2. Michelle Obama
  3. Lama for Life
  4. Stephen King
  5. Steve Jobs
  6. Elon Musk
  7. Dokter Pol
  8. Elvis
  9. Pablo Escobar
  10. Barack Obama
Andere Populaire Categorieën