Beste Boeken

Simone van der Vlugt Boeken

Simone van der Vlugt boeken

Simone van der Vlugt behoort tot de grootste thrillerschrijfsters van Nederland. Naast literaire thrillers schrijft ze historische jeugdromans. Er zijn al 37 boeken van Simone van der Vlugt verschenen. Van haar thrillers werden al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Haar eerste thriller De Re√ľnie werd meteen een bestseller. Hierna volgden nog vele bestsellers en mag Simone van der Vlugt met recht een bestsellerauteur genoemd worden.

De populairste boeken van Simone van der Vlugt

Hieronder zie je de populairste boeken van Simone van der Vlugt:

Simone van der Vlugt nieuwste boek

De zonde waard is het meest recent gepubliceerde boek van Simone van der Vlugt. Het is een thriller die langverwacht was door haar fans, want het was alweer vijf jaar geleden dat Simone van der Vlugt een thriller uitbracht. Dat De zonde waard gewaardeerd wordt is te zien aan de hoge populariteit van het boek. De zonde waard neemt je helemaal op in eens spannend verhaal. Bekijk hier waar je het nieuwste boek van Simone van der Vlugt kunt verkrijgen:

Meer over Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (1966) is sinds 1995 actief als schrijfster. Ze studeerde Nederlands en Frans aan de lerarenopleiding in Amsterdam. Ze ontving meerdere prijzen, waaronder de beroemde NS Publieksprijs. Simone van der Vlugt schreef tientallen boeken waarvan veel bestsellers werden. Meer dan 2,5 miljoen exemplaren zijn van haar boeken verkocht.

Andere populaire schrijvers

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email