Populaire Kinderboeken Top 10

In de populaire kinderboeken Top 10 vind je de meest geliefde kinderboeken van dit moment. We richten ons in deze lijst op boeken voor jonge kinderen, die al zelfstandig kunnen lezen. Voor kinderen die nog niet zelf kunnen lezen kijk je verder bij de voorleesboeken en voor mooie jeugdboeken voor oudere kinderen en “young adult”, leest u hier meer. Deze lijst richt zich alleen op Nederlandse boeken. Voor Engelse boeken, kijkt u op onze andere pagina’s. De meeste boeken uit de top 10 zijn nieuw verschenen. De top 10 wordt regelmatig bijgewerkt zodat jij altijd de laatste top boeken bestellen kunt. Klik op de button hieronder voor de meest actuele top 10 kinderboeken. Voor de aller leukste kinderboeken van deze tijd. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan boeken van Rachael Lippincot of Roald Dahl.

Klik hier voor de kinderboeken top 10

Waarom een Boek kiezen uit de Leukste Kinderboeken Top 10?

Kinderboeken zijn erg belangrijk voor kinderen, ze leren hierdoor voornamelijk nieuwe woorden en als ze zelf al kunnen lezen, dan leren ze erg goed praten. Door regelmatig nieuwe woorden te horen gaat de kennis van een kind omhoog en zal het ”woordenboek” van een kind veel groter worden. Op deze pagina van deze top 10 vindt je de meest populaire kinderboeken van het moment die online worden gekocht. Zo weet je zeker dat je een leuk boek hebt als ouder. In de top 10 staan ook regelmatig boeken die voorgelezen dienen te worden. Ook dit kan helpen bij het leren lezen. Het is natuurlijk aan te raden om niet direct met Harry Potter van JK Rowling te beginnen. Wij helpen u bij de keuze van de beste kinderboeken. Dikkie Dik of Rupsje Nooitgenoeg zijn voorbeelden van goede boeken voor de echte beginners. Laatst genoemde was in 2018 het populairste kinderboek voor de aller jongsten. De boeken van Dikkie Dik of JK Rowling zijn inmiddels echte kinderboeken klassiekers geschreven door de beste kinderboekenschrijvers.

/

Kinderboeken ook Geschikt voor Sommige Volwassenen

Kinderboeken zijn ook uitermate geschikt voor mensen die een nieuwe taal willen leren. Onze top 10 bestaat uit Nederlandse boeken. Als u een beginner bent in de Nederlandse taal zijn de meest beroemde kinderboeken dus zeer geschikt. Een boek voor iets meer gevorderden is bijvoorbeeld Gorgels en het Geheim van de gletsjer. Hier staan al wat moeilijkere woorden in. Als u nog nooit Nederlandse boeken heeft gelezen, raden we Dick Bruna met bijvoorbeeld Nijntje. Deze boeken bestaan vooral uit plaatjes. Dit zijn allemaal zeer educatieve kinder leesboeken. Ook luisterboeken voor kinderen kunnen een goede tip zijn en ook hier is een top 10 overzicht voor. Wanneer u kiest voor een voorleesboek, is het goed als u kinderen soms zelf laat lezen.

De Top 10 Kinderboeken en Jeugdboeken is altijd actueel

Jeugdboeken en Populaire Tienerboeken

Jeugdboeken en Kinderboeken worden regelmatig door elkaar gebruikt. Op onze website maken we onderscheid in deze twee categorieën. Voor de bewonderde kinderboeken categorie richten we ons met name op boeken voor jonge kinderen. Met de jeugdboeken richten we ons in ieder geval op kinderen die zelf kunnen lezen en dus niet meer leren lezen. Voor deze kinderen is Harry Potter een goed optie. Wanneer uw kind deze al uit heeft is de prequel Fantastic Beasts een leuke optie. Het verhaal van Fantastic Beasts speelt zich dus af vóór Harry Potter en ook JK Rowling heeft hier aan meegewerkt. De leeftijdscategorie hier begint met de leeftijd van 10 jaar. Als u liever de top 10 van de jeugdboeken wilt bekijken, klikt u dan hier. Hier vindt je Populaire Jeugdboeken ofwel Young Adult. Deze zijn vaak ook als Engelse Boeken te verkrijgen. Ook hier vindt u de meest gelezen kinderboeken van dit moment.

Zeer Populaire Kinderboeken op dit moment erg leuke kinderboeken in de kinderboeken top 10

Hier vindt je Populaire Jeugdboeken

Welke Boeken Staan zoal in de Top 10 Kinderboeken

Momenteel zijn vooral boeken uit de Loser series populair, maar ook boeken van Andy Griffiths. Een voorbeeld hiervan is het boek de waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen. De waanzinnige boomhut series krijgen ook fantastische reviews van meer dan duizend lezers of ouders. Dit zijn erg populaire kinderboeken voor Kinderen die net beginnen met zelf lezen is een strip boek altijd goed. Over het algemeen kijken kinderen graag naar de plaatjes. Veel kinderen in Nederland zijn opgegroeid met de bijvoorbeeld Donald Duck. Mocht je goedkoop een abonnement af willen sluiten voor bijvoorbeeld de Donald Duck of een ander kinder Tijdschrift, klik dan nu hier voor speciale aanbiedingen. Voor Kinderen vanaf 8 jaar is de Geronimo Stilton serie een goed idee. De muis Geronimo Stilton beleeft allerlei avonturen in deze redelijk nieuw verschenen boeken reeks. De meeste jeugd- en kinderboeken zijn tegenwoordig ook als voordeliger e-book te verkrijgen. Hier leest u meer over de beste e-readers van Kindle en Kobo voor uw favoriete e-books.

Voorleesboeken voor Jonge Kinderen

Ook voorleesboeken zijn bij vlagen erg in trek en worden door de jongste mensen als leuke kinderboeken ervaren. Deze halen dan ook geregeld de top 10 kinderboeken. Vooral voorleesboeken voor peuters zijn erg populaire kinderboeken. Tegenwoordig zijn er ook Tiptoi boeken. Je kan door middel van de Tiptoi pen een plaatje in het boek aanraken. De pen maakt dan een passend geluid en vertelt uw kind interessante informatie. Zo zijn er boeken over dieren op de boerderij, Engels, rekenen en is er een wereld atlas.

Kinderboekenmuseum en Winkel

Wanneer u op onze top 10 kikt, hebben we niet alleen een fantastische top 10, maar ook duizenden andere kinderboeken. Het is een waar kinderboekenmuseum, waar u ook nog eens de boeken kunt aanschaffen wanneer u dat zou willen. Op deze manier is het eigenlijk meer een kinderboekenwinkel dan een museum.

Is Lezen Goed voor een Mens

Leuke Boeken voor Oudere Kinderen

Heeft u meer interesse in de top 10 voor oudere kinderen ook wel jeugdboeken genoemd? Klik dan op deze link. Hier vindt u de meest recente top 10 van populaire en actuele jeugdboeken, kortom alle leuke en bekende kinderboeken vindt u hier. De jeugdboeken zijn vaak de spannendste kinderboeken die er zijn. Goede tips zijn verder dagboek van een muts. Zelf Young adults (14+) vinden dagboek van een muts vaak nog erg leuk om te lezen. Dit boek is helaas niet te verkrijgen bij de Engelse boeken.

Het Verschil tussen Leerboeken, Leesboeken en Voorleesboeken

Bent u echt op zoek naar een voorleesboek? Klik dan Hier voor de Voorleesboeken Top 10. Ook erg populair momenteel zijn de AVI start boeken, waarin de allerjongste op een leuke manier kennis maken met leren lezen. Als u uw jongste kind geen leerboeken maar een leesboek laat lezen, kijkt u dan eens bij Dikkie Dik, Rupsje Nooitgenoeg, boeken van Roald Dahl en Gorgels en het geheim van de Gletsjer, deze bestaan vaak ook als luisterboeken voor kinderen en zijn tegelijkertijd toch ook een soort educatieve kinderboeken. Stuk voor stuk gouden kinder boekjes.

De Favoriete Lijst van 2018

In de tabel hieronder vind je de beste kinderboeken van 2018. Dit zijn bijvoorbeeld ook erg leuke boeken voor een boekbespreking.

TitelAuteur
Laat een Boodschap Achter in het ZandBibi Dumon Tak en Annemarie van Haringen
De Wolf, de Eend en de MuisMac Barnett
De Blauwe VleugelsJef Aerts
VosjeEdward van de Vendel
Nieuwe MaanSarah Crossan
Aap op StraatLeo Timmers
DuivelskruidMarita de Sterck
Schaduw van de LeeuwLinda Dielemans
LampjeAnnet Schaap
De GorgelsJochem Meyer

 

 

Veel Gestelde Vragen over onze Top 10 Lijsten

Waar kan je deze populaire leesboeken en kopen? Al onze boeken zijn verkrijgbaar via Bol.com. Voor 20:00 uur besteld morgen in huis en vaak ook gratis verzonden. Dit zijn de echte gouden boekjes. Van het grote voorleesboek tot informatieve boeken. Van de beste boeken van Sylvia van den Heede tot die van Paul van loon.