De meest populaire kinderboeken

Door als kind al vroeg te beginnen met lezen leer je sneller lezen en bouw je als kind ook snel een goede woordenschat op. Bovendien krijgt een kind door de verschillende verhalen sneller een beeld van de wereld en bouwt hij of zij veel algemene kennis op. Er zijn bijvoorbeeld speciale kinderboeken over de liefde. Zo leren kinderen wat liefde is en hoe dat gaat. Het is ook heel leuk om als kind te lezen. Er kunnen onzes inziens nooit genoeg kinderboeken zijn! In dit artikel is de top tien samengesteld van de meest populaire kinderboeken op het moment. Door deze top tien weet je zeker dat je een goed kinderboek koopt, want het is altijd vervelend als je een slecht of minder succesvol boek hebt uitgekozen.

Zeer populaire kinderboeken van 2017

De meest populaire kinderboeken in 2017

In deze kinderboeken top 10, die je ook op diverse websites kunt vinden, staan de populairste kinderboeken van dit moment die je kinderen kunt laten lezen of kunt voorlezen. De top 10 is gemaakt door de cijfers te gebruiken van de meest verkochte kinderboeken. Lees de top 10 goed door en weet zeker dat je een goed kinderboek koopt! Dit zijn de meest verkochte kinderboeken van 2017:

1.Fantasia VII – Geronimo Stilton
2. Het leven van een loser , verschillende delen – Jeff Kinney
3. De Grijze Jager deel 12 – John Flanagan
4. Dagboek van een Muts, deel 4 – Rachel Renee Russell
5. Foeksia klaar voor de start – Paul van Loon
6. Guinness World records
7. Sinterklaas – Charlotte Dematons
8. De waanzinnige boomhut – Andy Griffiths, Terry Denton
9. Dagboek van een muts , deel 1 – Rachel Renée Russell
10. Dolfje Weerwolf – weerwolf hooikoorts – Paul van Loon

Dit is de top 10 meest verkochte kinderboeken op het moment. De goedkoopste manier om deze boeken te krijgen is huren bij de bieb of te kopen op Bol.com. op Bol.com ontvang je vaak ook leuke acties. Veel leesplezier!

Voor de huidige meest populaire kinderboeken klik je hier. Deze lijst is altijd up-to-date. Ten eerste zorg je er op deze manier voor dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste kinder trends. Ten tweede verzeker je jezelf van een goed kinderboek.