Beste Boeken

De populariteit van voetbal boeken

De laatste jaren zijn voetbal boeken erg populair geworden. De boeken van biografieën van voetballers of ex-voetballers hebben een grote opmars gemaakt. De populariteit van voetbal boeken is enorm toegenomen. Deze boeken worden niet door de voetballers helemaal zelf geschreven, maar door iemand anders die van de verhalen van voetballers een boek schrijven. Deze boeken gaan vaak over de spannende momenten en gebeurtenissen van voetballers, die op een erg interessante manier zijn opgeschreven. Allemaal leuke boeken dus.Voorbeelden van Populaire Voetbal boeken zijn: Ik, Zlatan, Geen Gezeik, Vechtlust en Kieft.

De Toename in Populariteit van Voetbal boeken

De Populariteit van Voetbal boeken en de Toename Hiervan

Ik, Zlatan is een boek dat gaat over de Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic. Een opmerkelijke voetballer die erg bekend is,  geliefd en gehaat. Het boek gaat over het hele leven van Zlatan, van straat jongen tot superster. Het gaat dus over zijn jeugd, van speler van Malmö tot aan Ajax, en AC Milan. Het verhaal heeft Zlatan aan David Lagercrantz vertel die er vervolgens een boek van heeft gemaakt.

Geen Gezeik is het boek over de ex-Feyenoorder Jan Boskamp. Dit boek bestaat uit 293 pagina’s en is eind 2013 uitgekomen. Het boek gaat over zijn loopbaan als voetballer en trainer, dat zich vooral heeft afgespeeld in Nederland en België.

Vechtlust gaat over het bizarre leven van de voetballer Fernando Ricksen. Een voetballer die onder andere bij AZ en Glasgow Rangers heeft gevoetbald. Het gaat over zijn leven, waarin drank en drugs een rol hebben gespeeld.

Kieft, is een boek van 370 pagina’s over ex-Ajax speler Wim Kieft. Het boek gaat over zijn carrière bij Ajax, PSV en het Nederlands elftal. Het gaat over onderwerpen als schaamte, schuld, eenzaamheid en angst. Het boek is geschreven door Michel van Egmond.

Het laatste boek waar ik het over ga hebben is de biografie van Cristiano Ronaldo. Het gaat vooral over de carrière van deze top voetballer. Het boek gaat over zijn achtergrond, van Portugal, tot Engeland en Spanje

Voor een actueel overzicht van de Voetbal Boeken Top 10 , klik je op deze link.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email