Engelse boeken top 10

Voor de Nederlandse boeken is niet alleen een boeken top 10 gemaakt. Voor de mensen die liever Engelse boeken lezen uit verschillende genres is hier een lijst met de populairste Engelstalige boeken. Je kan hierbij denken aan de Engelse boeken top 10 literatuur of bijvoorbeeld in de categorie Young Adults.

In Nederland en België wonen steeds meer Engels sprekenden. Tegenwoordig lezen ook steeds meer Nederlanders Engelstalige boeken, dus vandaar ook deze lijst. Hieronder vind je een actuele lijst met de meest populaire boeken van dit moment in de Engelse taal.

Klik hier voor de Engelse Boeken Top 10

Actuele Engelse Boeken Top 10

Niet alleen voor de Nederlandse boeken wordt er een top 10 van beste boeken gemaakt. Ook in veel andere landen wordt dit gedaan en dus ook voor Engelse boeken. Er zijn namelijk ook mensen in Nederland die liever Engelse boeken lezen en dit soort lijstjes interessant vinden. Dit kan zijn omdat ze zo beter Engels leren of omdat ze Engelse boeken beter vinden dan Nederlandse boeken. Soms is een vertaling niet helemaal hetzelfde als het origineel.

Engelse Literatuur Boeken

Engelse Boeken als E Books

Veel mensen vinden het belangrijk om de top 10 Britse boeken te weten. Zo zijn ze ze goed als zeker van de keuze voor hun boek. Het is altijd erg vervelend als je een boek koopt en hij valt toch erg tegen.

De prijzen van de boeken zijn goed betaalbaar en als je wilt kun je ze natuurlijk ook gewoon als e-book kopen. E-books zijn doorgaans voordeliger omdat er geen druk kosten aan te pas komen. Engelstalige boeken die het vaak goed doen in onze top 10 zijn bijvoorbeeld de boeken van Karin Slaughter.

Engelstalige Digitale Boeken zijn Voordeliger

In sommige gevallen is een e-book zelfs goedkoper dan een tastbaar boek en heb je niet te maken met een boek die je ergens kwijt moet nadat je deze hebt uitgelezen. Veel mensen bewaren namelijk boeken als ze deze hebben uitgelezen. Handig, want als je deze eens wilt uitlenen kun je het boek meteen meegeven aan degene die geïnteresseerd is. Als je van boeken houd en dan voornamelijk Engelstalige boeken, is de Engelse boeken top 10 zeker iets om in de gaten te houden.

Hardcover English Books

Nederlandstalige Boeken

Wanneer u liever Nederlandse Boeken leest, verwijzen we u door naar de Home pagina. Hier kunt u vervolgens kiezen uit verschillende Top 10 genres om een boek te kiezen dat u leuk lijkt. Wanneer de huidige top 10 overzichten onvoldoende keuzes bieden, kan je ook eens bij de top 100 kijken. Hierin vind je in tegenstelling tot deze lijst geen actuele boeken maar echte bestsellers. Dit zijn de best verkochte boeken ooit, welke je als literatuur fan eigenlijk allemaal wel gelezen zou moeten hebben.

Wil je ook weleens een Engelstalige serie kijken in plaats van een boek lezen? Bekijk hier dan de Actuele Series Top 10