Engelse boeken top 10

Voor de Nederlandse boeken is niet alleen een boeken top 10 gemaakt. Voor de mensen die liever Engelse boeken lezen uit verschillende genres is hier een lijst met de populairste Engelstalige boeken. Tegenwoordig lezen ook steeds meer Nederlanders Engelstalige boeken, dus vandaar ook deze lijst. Hieronder vind je een actuele lijst met de meest populaire Engelse boeken van dit moment.

Klik hier voor de Engelse Boeken Top 10

Actuele Engelse boeken top 10

Niet alleen voor de Nederlandse boeken wordt er een top 10 van beste boeken gemaakt. Ook in veel andere landen wordt dit gedaan en dus ook voor Engelse boeken. Er zijn namelijk ook mensen in Nederland die liever Engelse boeken lezen en dit soort lijstjes interessant vinden. Dit kan zijn omdat ze zo beter Engels leren of omdat ze Engelse boeken beter vinden dan Nederlandse boeken. Soms is een vertaling niet helemaal hetzelfde als het origineel.

Veel mensen vinden het belangrijk om de top 10 Engelse boeken te weten. Zo zijn ze ze goed als zeker van de keuze voor hun boek. Het is altijd erg vervelend als je een boek koopt en hij valt toch erg tegen. De prijzen van de boeken zijn goed betaalbaar en als je wilt kun je ze natuurlijk ook gewoon als e-book kopen. E-books zijn doorgaans voordeliger omdat er geen druk kosten aan te pas komen.

In sommige gevallen is een e-book zelfs goedkoper dan een tastbaar boek en heb je niet te maken met een boek die je ergens kwijt moet nadat je deze hebt uitgelezen. Veel mensen bewaren namelijk boeken als ze deze hebben uitgelezen. Handig, want als je deze eens wilt uitlenen kun je het boek meteen meegeven aan degene die ge√Įnteresseerd is. Als je van boeken houd en dan voornamelijk Engelse boeken, is de Engelse boeken top 10 zeker iets om in de gaten te houden.

Nederlandstalige Boeken

Wanneer u liever Nederlandse Boeken leest, verwijzen we u door naar de Home pagina. Hier kunt u vervolgens kiezen uit verschillende Top 10 genres om een boek te kiezen dat u leuk lijkt.

Wil je ook weleens een Engelstalige serie kijken in plaats van een boek lezen? Bekijk hier dan de Actuele Series Top 10