Beste Boeken

Tiptoi Boeken en Speelgoed

Speciale Aandacht gaat vandaag uit naar Tip Toi Boeken en Speelgoed. Tip Toi heeft een fantastische manier om spelen en leren te combineren. Zo zijn er naast de boeken ook de Tiptoi pen. Wanneer kinderen met de pen het plaatje in een boek aanraken horen ze de geluiden die hierbij horen.

 

De Tiptoi Boeken

Er zijn verschillende Tiptoi boeken om uit te leren. Zo is er bijvoorbeeld het beginnersboek over dieren op de boerderij, maar ook de Tiptoi wereldatlas om te leren over de verschillende plekken op de wereld. Ook is er een boek waarmee u kinderen op een zeer interactieve manier Engels kunnen leren of de eerste letters van het alfabet. Alle ouders zijn razend enthousiast over de boeken en zo goed als alle Tiptoi producten, zoals bijvoorbeeld de Tiptoi pen, krijgen uitstekende beoordelingen. Voor een overzicht van alle Tiptoi boeken klikt u op de knop hieronder.

Tiptoi Boeken

 

Tiptoi Pen

De Tiptoi pen is volgens Ravensburger, de makers van Tiptoi, geen pen maar een stift. Dat geheel terzijde, is de Pen hier te krijgen. Er is eigenlijk weinig te vertellen over de pen of stift. Er is er slechts 1 en deze zijn niet goedkoop. Wanneer u een starters set aanschaft, zit de pen erbij. Wanneer u meerder kinderen heeft en de kinderen tegelijkertijd met de boeken en pennen willen spelen, kan het handig zijn om een extra pen aan te schaffen.

Tiptoi Boeken en Pen

Overige Tiptoi Producten

Naast de boeken en de pen heeft Tiptoi nog een aantal ander leuke producten, zoals bijvoorbeeld de Tiptoi Dino of de Tiptoi Globe. De wereldbol is een nog leukere manier van nieuwe landen leren kennen. Zo leren kinderen ook direct dat de aarde rond is. De Tiptoi Dino is eigenlijk ook gewoon een boek, maar dan specifiek gericht op Dinosauriërs. Deze is natuurlijk vooral erg populair bij de jongens.

Verder zijn er nog Tiptoi dieren, rekenen en de Tiptoi puzzel. Alle overige producten zoals ook “mijn lichaam” en “de wereld van muziek” vindt u hier.  U treft hier overigens ook vaak de allerbeste prijs en niet zelden een goede Tiptoi aanbieding.

Persoonlijk vinden wij dit speelgoed van Ravensburger een van de beste keuzes voor een kind. Het blijft lang plezierig, er zijn uitbreidingen en wat is er nou beter dan spelen en leren tegelijk? Wij wensen u en uw kinderen alvast veel plezier met dit fantastische product. Klik hier als u interesse heeft in traditionelere leesboeken voor kinderen.

Avi Start Boeken

Naast de producten van Tiptoi zijn ook de AVI Start boeken erg in trek. Deze boeken zijn echt bedoeld voor de beginnende lezer. Deze zijn in ons land vaak ook erg jong, dus de onderwerpen zijn hier ook uitermate goed op aangepast. AVI start boeken zijn er in verschillende leeftijdscategorie. Deze zijn niet alleen ingedeeld op niveau van lezen, maar ook op onderwerp van het verhaal. Ben je benieuwd naar de 10 best beoordeelde AVI Start boeken?

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email