Top 10 vrouwen boeken

Hoewel we niet erg fan zijn van het stereotyperen van gender rollen, zijn er wel bepaalde boeken die vaker gekocht worden door mannen of vrouwen. Speciaal voor de vrouwen is hier een top 10 vrouwen boeken samengesteld. Zo kun je hier de populairste typische vrouwen boeken bekijken en bestellen goed voor uren lees plezier. Deze boeken top 10 is samengesteld door bol.com en is gebaseerd op de best verkochte boeken van het moment. Zo weet je zeker dat je iedere maand een nieuw overzicht krijgt van de leukste boeken en de meest gelezen boeken door vrouwen.

Klik hier voor de top 10 vrouwen boeken

De actuele top 10 vrouwen boeken

De lijst is actueel en wordt continue bijgewerkt.

 

De leukste vrouwen boeken speciaal voor vrouwen

Een groot deel van de Nederlandse vrouwen geeft aan dat ze regelmatig een boek lezen. Het is opmerkelijk dat er meer vrouwen een boek lezen ter ontspanning dan mannen. Om deze reden is er een speciale top 10 vrouwen boeken op gezet met vrouwen boeken van het moment. Zodat de vrouwen die graag een typische vrouwen boek willen lezen er een goede lijst voor hebben. Niks is vervelender dan een boek te kopen die halverwege erg tegen valt. Bij deze lijst populaire boeken is de kans erg klein dat het gebeurd. Dit zijn stuk voor stuk leuke boeken voor vrouwen om te lezen. De lijst is samengesteld uit meerdere factoren. Het aantal verkochte boeken is een van de factoren.

Er zijn wat boeken betreft veel lijst. Zo wordt er onder meer een top 10 voor Thriller boeken samengesteld en voor avonturen boeken, maar ook speciaal voor vrouwen boeken wordt er een top 10 samengesteld. In dit artikel vindt je de top 10 van de populairste typische vrouwen boeken. Als je ze allemaal een voor een aanschaft ben je zeker van uren lees plezier. Deze top 10 is samen met de hulp van Bol.com samengesteld. Deze top 10 is ontstaan door de best verkochte vrouwen boeken op het moment. Door eerst deze top 10 te bekijken voor je een boek besteld voorkom je een teleurstelling en weet je de leukste vrouwen boeken te vinden.

De 10 Meest Verkochte Vrouwen Boeken op het Moment

Al deze boeken zijn stuk voor stuk typische vrouwen boeken en goed voor uren leesplezier. De top 10 begint met het meest verkochte vrouwen boek.

De top 10 van vrouwen boeken wordt veel opgezocht omdat veel vrouwen een leuk boek willen. De grootste reden hiervoor is dat veel mensen willen weten welke boeken voor vrouwen zijn geschreven en een besteller zijn. Velen noemen het ook wel de lijst met goede boeken voor vrouwen.

Vrouwenboeken die het altijd goed doen zijn de boeken van schrijfster Karin Slaughter. Zij brengt jaarlijks een nieuwe thriller uit. Deze belanden eigenlijk altijd in de top 10 meest gelezen boeken van dat moment.

Romantische Boeken Top 10

Sommige zeggen dat vrouwen boeken altijd romantisch zijn. Hoewel dit niet altijd waar is, worden deze boeken wel veel vaker door vrouwen gelezen dan door mannen. De verhouding is zelfs zo groot dat je bijna zou kunnen stellen dat romantische boeken vrouwen boeken zijn. Natuurlijk betekent dit niet dat vrouwenboeken automatisch ook romantischzijn.

In ieder geval hebben wij besloten om de romantische boeken top 10 te plaatsen op dezelfde pagina als de vrouwen boeken top 10. Wel hebben we een aparte top 10 samen gesteld. Klik op de afbeelding hieronder voor de actuele romantische boeken top 10.

Top 10 Romantische Boeken voor Vrouwen