Beste Boeken

De Algemene Boeken Top 10

De Algemene Boeken Top 10 bevat de 10 best verkochten boeken van dit moment. In principe is dit genre overstijgend, maar ook niet helemaal. Genres zoals studieboeken zijn hier uitgezonderd. In de algemene lijst vind je met name romans.

 

Hierboven vindt je de  meest recente boeken top 10 in de algemene categorie. Indien je interesse hebt in een top 10 uit een specifieke categorie, klik dan op een van de buttons hieronder.

Overige Genres Boeken Overzichten

Voorlees Top 10 Christelijke Top 10

 Biografie Top 10 Engelse Boeken

Fantasy Top 10 Jeugdboeken Top 10

Kinderboeken Kookboeken Top 10

Welke Boeken  niet in de Algemene Boeken Top 10?

Voetbalboeken worden wel meegenomen in de overweging in algemene top 10, maar deze boeken halen het over het algemeen niet. Dit komt doordat ze een te krap publiek aanspreken. Ditzelfde geldt overigens voor auto biografische boeken en muziekboeken.

Omdat vrouwen vaker en meer boeken lezen dan mannen wordt de algemene top 10 met name door vrouwen gedomineerd. Het overzicht op deze pagina zal waarschijnlijk met name vrouwen aanspreken.

Het overzicht op deze pagina wordt dagelijks ge├╝pdatet. De historische top 10 overzichten worden niet bewaard. Dit betekent dat de top 10 er anders uit kan zien wanneer je morgen kijkt. Mocht je vandaag een fantastisch boek vinden in de top 10, maak dan ergens een notitie voordat deze weer uit de top 10 is verdwenen.

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email