Rijmmachine en Rijmwoordenboek

De meeste mensen denken er weleens over na, een gedicht maken. Sommige van hen zullen ook daadwerkelijk een gedicht produceren. Met name in de maand december neemt het aantal dichters en “wannabe” dichters aanzienlijk toe. Voor hen die net beginnen of voor hen die wat hulp nodig hebben en voor hen die te lui zijn, bestaat er zoiets als een rijmmachine of een rijmwoordenboek.

Rijmwoordenboek

Rijmwoordenboek Gebruiken

Als je het leuk vindt om een rijmwoordenboek in huis te hebben of wanneer je liever een boek gebruikt in plaats van de computer om je te helpen dichten, kan je hierboven een keuze maken. Wij hebben alvast een selectie gemaakt uit de beste Nederlandse rijmwoordenboeken die beschikbaar zijn. Je kan de boeken ook direct via bol.com aanschaffen indien gewenst. Wanneer je toevallig aan het dichten bent voor Sinterklaas en ook geïnteresseerd bent in Sinterklaas liedjes, klik dan hier. Klik hier wanneer je interesse hebt in leuke kinderboeken als sinterklaas cadeau.

De Betere Rijmmachine van van Dale

 

 

Online Rijmmachine

Wanneer je in plaats van een boek liever online hulp gebruikt, is de rijmmachine ideaal voor jou. Wanneer je ook maar een klein beetje met een muis en toetsenbord om kan gaan of natuurlijk met een smartphone of tablet, is deze methode een stuk efficiënter. Daarnaast is deze methode ook nog eens helemaal gratis. Je hoeft een boek niet door te bladeren maar typt gewoon het woord dat je wilt rijmen. De rijmmachine geeft je suggesties voor woorden om te rijmen.  Maar er is nog een derde optie. Mocht je voor optie twee willen gaan,  klik dan op afbeelding hierboven om naar een van de betere online rijmmachines te gaan.

Optie 3: Besteed het Goedkoop Uit

Bovengenoemde opties blijven natuurlijk hulpmiddelen. Om tot een goed gedicht te komen zal je nog steeds behoorlijk wat tijd moeten investeren in het maken van het gedicht. Je zal je hersens moeten laten kraken. Daarnaast zal je ook een behoorlijk woordenschat moeten hebben. Het rijmwoordenboek en het de rijmmachine helpen je met rijmen, maar vertellen je niet direct wat de betekenis van het woord is waar je mee rijmt. 

Wat als je het werk voor je laat doen? Ja, het kost je 5 euro en nee het kost je geen moeite. Je zult versteld staan van de kwaliteit gedichten die je kunt krijgen voor slechts 5 euro. Nadat je je hebt aangemeld, zoek je simpelweg op gedicht. Mensen die als hobby dichten of zelfs dichter zijn van beroep bieden hun services voor dit zeer lage tarief aan. Wil je weten waar? Klik dan hier en meld je aan via facebook of email. Je vindt hier al dichters voor 5 euro en kan ook allerlei andere klusjes laten doen. Ook kan je hier eventueel je gedicht in een andere taal laten schrijven. Je kunt al je wensen doorgeven en de dichter gaat ermee aan de slag. Als je je via bovenstaande link aanmeldt, krijg je bovendien 20% korting op je eerste order.

Onze Eigen Voorkeur

Zelf maken wij regelmatig gebruik van experts. Soms omdat dit tijd scheelt en soms omdat de experts het simpelweg beter kunnen dan wij. We weten natuurlijk niet of jij 5 euro over hebt voor een gedicht, maar wij zeker wel. Hoewel het enerzijds een beetje voelt als vals spelen, kiezen we er toch voor om een ander te laten doen waar hij of zij goed in is. In 2018 hebben we nog prachtige gedichten laten schrijven waar ons gevoel voor onze naasten mooi in woorden wordt uitgedrukt.